maitapq se,predi6niq otg.nqma6e ob6to s temata-mi mislq 4e ne trqbva da e samo s registrirani potrebiteli-v mn slu4ai vse ne se polu4ava registraciqta kakto trqbva i ni precakva!!!
Смятате ли, че форумът трябва да е само за регистрирани потребители?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Смятате ли, че форумът трябва да е само за регистрирани потребители?
-
Смятате ли, че форумът трябва да е само за регистрирани потребители?
NE, zashtoto taka izkazvaniqta sa po-svobodni. Maker che nqkoi zloupotrebqvat. Po-skoro ot vreme na vrem trqbva da se pravi pochistvane na glupostite.DefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
Смятам че е нужна регистрация! Нужна, за да филтрира малко комплексарчертата, малоумните "специалисти" и всички други невменяеми посетители отбиващи се за по една псувня!DefaultUser написа: ↑30 мар 2005, 11:58NE, zashtoto taka izkazvaniqta sa po-svobodni. Maker che nqkoi zloupotrebqvat. Po-skoro ot vreme na vrem trqbva da se pravi pochistvane na glupostite.
-
Ako e samo za registrirani, to neka i da go 4etat samo registrirani! I kvo pra`im? 6te si razkaja edin vic na sebe si i 6te si se smeq sam!? Demek, pitam az i otgovor ne ickam!!!DefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
neDefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
- Регистриран: 07 дек 2004, 09:53
Навсякъде по света форумите са само за регистрирани потребители. И тук не трябва да е по-различно.
-
Opredeleno NE. Ne che e golqma rabota da se registriram no ne bix... Mislq che tova se otnasq za pochti vsichkiDefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
Suglasen sum s prednoto mnenie! ;]DefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
NEDefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
ne i taka si e dobreDefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?