Бихте ли си купили смарт телефон и защо?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Бихте ли си купили смарт телефон и защо?
липсва един съществен отговор в анкетата - "вечв имам"
-
Re: Бихте ли си купили смарт телефон и защо?
bravo!!! bravo!!! "ve4e imam" Na snobar li mi se pravi6?!?! Ne samo ti ima6 i ne e nujno da se iztukva6, pedal grozen!!!!!!!!!!!!
-
absoliutno sum suglasen s maika ti!DefaultUser написа: ↑19 май 2004, 22:09bravo!!! bravo!!! "ve4e imam" Na snobar li mi se pravi6?!?! Ne samo ti ima6 i ne e nujno da se iztukva6, pedal grozen!!!!!!!!!!!!
e kato ima kakvo ?????
togava kakvo da se zanimavam s glupavia ti vypros sled kato imam..??
-
- Регистриран: 05 юли 2006, 10:48
Дават много бъгове,иначе си ги бива.
-
- Регистриран: 17 фев 2006, 22:57
Абе тия симбиона са си зорлен! като ми трябва нещо по мобилно си макна ноотбука, ако ми трябва мощ си цакам на ПЦ-то в кащи. а като ми трябва телефон си ползвам СЕ (да не говорим че вече почти всичко го има на java приложения) Иначе сам работил с тях и си предпочитам ако ще е смарт да е windows.
6toto sa s cveten displey.
Ми щото ти е по-интересно.Качваш си различни готини програмки.По-функционален е.Но единственият недостатък на смарт телефоните е че всичките са големи на размер.(не съм много сигурен.Може и да има някой по-нов модел смарт дето е малък.Е има един сравнително малък и той е Н80)
Vseki sam si izbira kakuv tip telefon bi iskal da polzva v zavisimost ot vkusa,potrebnostite i vuzmognostite si.
Az li4no xaresvam i namiram smisul da se polzva smartphone,no tova si e individualna precenka.
Az li4no xaresvam i namiram smisul da se polzva smartphone,no tova si e individualna precenka.
samo da ne e niakoia tuxla kato nokiite
bix si vzel
no niama takiva jobove za tuxli
bix si vzel
no niama takiva jobove za tuxli