eto link kym snimka pravena s kamerata. http://free.techno-link.com/freeteam/temp/Godzi/pics/Camera/High%20quality/1001_134210X.jpg a tiq deto revat za IR i Bluetooth... awe vie izob6to znaete li za kvo se polzvat tiq ne6ta? zakvo sa vi? za vruzka s PC? edin IR modem e 60 leva. bluetooth hub da ne govorim kolko pari e. zimate si data kabel i tva e. kamerata ne vadila hubavi snimki.. emi KATO GI GLEDATE NA DISPLAY-a. ae svalete gi na PC i gi sravnete s tiq na 7250i da re4em ili s bednite cvetove na T610. mnogo znaete si4kite. vednaga moga da vi pokaja 2 snimki.. ednata e pravena s 7250i maximalno ka4estvo.. drugata e pravena s M55 minimalno ka4estvo.DefaultUser написа: ↑04 май 2004, 15:06ako si si kupil telefona bez kamera , moje6 li posle da si kupi6 samo kamera i kolko struva? daite nqkuf link sas snimki praveni s taq kamera da vidim kak gi iskarva be!
Siemens M55
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: kamera?
-
M55-M65
Evalata Gozila kato tolkova iskaqnqkoi IR neka vidi kak se vla4at dannite kato 4ervei prez nego,ili kvo stava kato zvanne mobifon naokolo s Bloettth-a nai barzia na4in si ostava jicata,samo e kofti 4e za seki telefon trqbva da se smenq i kabela.Imah 6600 i q smenih za samsung E700 no i na dvata menuto im e dosta spanato-ne dava svoboda na boravene.Gajeto ima M55 i sas pametta moje6 da pravi6 kvoto iska6 po4ti kato Windows e organizirana.Ina4e spored mene novia M65 e perfekten moje bi samo display 256k mu lipsva da e varha na sladoleda.Opredeleno za cenata si m55 e nai dobroto i nikvi drugi modeli ne davat takiva vazmojnosti (samsung x100,nokia 3330 i tn)DefaultUser написа: ↑20 май 2004, 11:40eto link kym snimka pravena s kamerata. http://free.techno-link.com/freeteam/temp/Godzi/pics/Camera/High%20quality/1001_134210X.jpg a tiq deto revat za IR i Bluetooth... awe vie izob6to znaete li za kvo se polzvat tiq ne6ta? zakvo sa vi? za vruzka s PC? edin IR modem e 60 leva. bluetooth hub da ne govorim kolko pari e. zimate si data kabel i tva e. kamerata ne vadila hubavi snimki.. emi KATO GI GLEDATE NA DISPLAY-a. ae svalete gi na PC i gi sravnete s tiq na 7250i da re4em ili s bednite cvetove na T610. mnogo znaete si4kite. vednaga moga da vi pokaja 2 snimki.. ednata e pravena s 7250i maximalno ka4estvo.. drugata e pravena s M55 minimalno ka4estvo.
Re: M55-M65
dam daje mnogo e kofti sas smqnata na kabeli. kvo ste tolko protiv IR i osobenno BT det si e perfect s nego! a otnosno M55 i X100 samsunga e pone 10 klasi nad toq 6it na siemens. imah go za malko po-skapan displei edva li e proizvejdan. ta toi e kato monohromen - nasekade oranjevo!!! samsunga e mnoooo po-dobur, edin priqtel si go ze ima si super qk displei, osven tva qko pove4e pamet, 40 tonalen e, awe klasi nad M55cata.
-
i klasi nagore v cenata.... da tozi simens e s ne mnogo hubav display da tozi simens e leko baven no tozi simens struva vmomenta 200lv tozi simens ima mn qk dizain ,smeh mi e kato 4uq za nokia primerno (li4no mnenie) tozi simens ima *.* funkcii koito se se6tam bez fener4e i radio (xaxa) ne izob6to ne sujalqvam 4e si go vzehDefaultUser написа: ↑22 май 2004, 18:50dam daje mnogo e kofti sas smqnata na kabeli. kvo ste tolko protiv IR i osobenno BT det si e perfect s nego! a otnosno M55 i X100 samsunga e pone 10 klasi nad toq 6it na siemens. imah go za malko po-skapan displei edva li e proizvejdan. ta toi e kato monohromen - nasekade oranjevo!!! samsunga e mnoooo po-dobur, edin priqtel si go ze ima si super qk displei, osven tva qko pove4e pamet, 40 tonalen e, awe klasi nad M55cata.
da we. i kvo kato e 200lv. X100 e 220 i bih dal i 50 kinta pove4e ma da si go vzema nego. polifoniqta na M55 e otvratitelna, a na X100 e ne4ove6ka. x100 e ot nai-dobrite popadeniq v niskiq klas, dokato ediniq dizain ne moje da napravi tela privlekatelen za hora koito znaqt kakvo iskat.
-
'hora koito znaqt kakvo iskat' i kvo iska6 ? da si slu6a6 melodiiki na telefona li? mi huu radvam se za 20-te tonalnosti.. ili iska6 da gleda6 kartinki na qkiq si display... (veroqtno praveni s KAMERATA na m55 :> ) neznam , na mene x100 mi prili4a na traktor maina...DefaultUser написа: ↑23 май 2004, 09:55da we. i kvo kato e 200lv. X100 e 220 i bih dal i 50 kinta pove4e ma da si go vzema nego. polifoniqta na M55 e otvratitelna, a na X100 e ne4ove6ka. x100 e ot nai-dobrite popadeniq v niskiq klas, dokato ediniq dizain ne moje da napravi tela privlekatelen za hora koito znaqt kakvo iskat.
-
Abe hora, i az se pitam zashto tarsite IrDA???? Az imam siemens SL45i, bashta mi ima S45, a maika mi ima ME45... emi infra4erveniya port e super za da si menkam kartinki i melodiiki , no samo mejdu tezi telefoni!!! Ako resha da menkam kartinki sas nokiya, ili samsung, ili kakvoto i da bilo drugo neshto, telefonite ne shtat da reagirat. Taka, 4e nyama smisal ot takuv irda port. Edinstveno moje da ti e ot polza, ako go izpolzvash za vrazka sas PC, no kakto spomenaha horata po-gore, edno takova ustroistvo struva 60-70, 4e daje sam vijdal i do 100 leva da stigat... Emi egati polzata, sled kato she ti vzeme 100 leva otgore. Taka, 4e ne se zablujdavaite, 4e IrDA moje mnogo neshta... moje, ama ako gsm-ite sa edna i sashta marka. Eto naprimer na siemens sa nai dobrite irda, shtoto aparat4etata si menkat kvoto im kajesh. Na samsung i Nokia irda nyamat palnata funktsionalnost, moje samo telefonni nomera i vizitni karti4ki da se izprashtat. Ta tva e. M55 e mnogo yak telefon, i daje sega se 4udya dali i az da ne si go vzema, no edva li shte si vzema telefon, s po-malko ot 32 MB pamet... sled sl45i napravo se 4udya kak moje da ima telefoni sas maksimum 2,4 ili 9 MB pamet :))) mi tva si e ot4aivashto malko:)))) az moia sam go nablaskal s igri4ki... i to pak prez kabel:)))) IrDA da si takova maikata:)))))DefaultUser написа: ↑26 май 2004, 19:25'hora koito znaqt kakvo iskat' i kvo iska6 ? da si slu6a6 melodiiki na telefona li? mi huu radvam se za 20-te tonalnosti.. ili iska6 da gleda6 kartinki na qkiq si display... (veroqtno praveni s KAMERATA na m55 :> ) neznam , na mene x100 mi prili4a na traktor maina...
-
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ, ЧЕ КОЙТО ИМА SL 45 ТРУДНО СЕ РАЗДЕЛЯ С НЕГО.ДОРИ САМО ЗАРАДИ 32 МВ ПАМЕТ СИ СТРУВА ДА СИ ЗАДЪРЖИШ ТЕЛЕФОНА.АЗ ВЪПРЕКИ,ЧЕ СИ ВЗЕХ Z 600 СИ ЗАПАЗИХ СИМЕНСА.НО IrDA МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ И ЗА ОКОЛО 45-50 ЛВ. ИНАЧЕ SL 45 В КОМПЛЕКТА СИ ВЪРВИ С КАБЕЛ ЗА ДАННИ И СОФТУЕР, А М55 НЯМА.DefaultUser написа: ↑27 май 2004, 00:15Abe hora, i az se pitam zashto tarsite IrDA???? Az imam siemens SL45i, bashta mi ima S45, a maika mi ima ME45... emi infra4erveniya port e super za da si menkam kartinki i melodiiki , no samo mejdu tezi telefoni!!! Ako resha da menkam kartinki sas nokiya, ili samsung, ili kakvoto i da bilo drugo neshto, telefonite ne shtat da reagirat. Taka, 4e nyama smisal ot takuv irda port. Edinstveno moje da ti e ot polza, ako go izpolzvash za vrazka sas PC, no kakto spomenaha horata po-gore, edno takova ustroistvo struva 60-70, 4e daje sam vijdal i do 100 leva da stigat... Emi egati polzata, sled kato she ti vzeme 100 leva otgore. Taka, 4e ne se zablujdavaite, 4e IrDA moje mnogo neshta... moje, ama ako gsm-ite sa edna i sashta marka. Eto naprimer na siemens sa nai dobrite irda, shtoto aparat4etata si menkat kvoto im kajesh. Na samsung i Nokia irda nyamat palnata funktsionalnost, moje samo telefonni nomera i vizitni karti4ki da se izprashtat. Ta tva e. M55 e mnogo yak telefon, i daje sega se 4udya dali i az da ne si go vzema, no edva li shte si vzema telefon, s po-malko ot 32 MB pamet... sled sl45i napravo se 4udya kak moje da ima telefoni sas maksimum 2,4 ili 9 MB pamet :))) mi tva si e ot4aivashto malko:)))) az moia sam go nablaskal s igri4ki... i to pak prez kabel:)))) IrDA da si takova maikata:)))))
e da M55 e sas mnogo po-qk dizain nema 6to. ot taq klaviatura po-neudobna nemaaaaaa. kato mu gledah reklamite predi da se poqvi na pazara si vikah "ebasi qkiq tel samo da se poqvi i si go vzimam". zeh si go i kvo sled nema i mesec go prodadoh. osobenno klavi6ite za priemane i krai na razgovora sa ni6tojno malki, mnogo sa neudobni.
-
Re: kamera?
E az ako she si makna wseki pat kamerata za telefona she si nosja 5 megapixelowia fotoaparat. A i snimkite ot tezi telefoni ne sa da gi wadish na hatia a za MMS ako iskash wisoko kachestwo si kupi istinski fotoaparat ili telefon s 2-3 MP rezolucia. P.S. Linka ne rabotiDefaultUser написа: ↑20 май 2004, 11:40eto link kym snimka pravena s kamerata. http://free.techno-link.com/freeteam/temp/Godzi/pics/Camera/High%20quality/1001_134210X.jpg a tiq deto revat za IR i Bluetooth... awe vie izob6to znaete li za kvo se polzvat tiq ne6ta? zakvo sa vi? za vruzka s PC? edin IR modem e 60 leva. bluetooth hub da ne govorim kolko pari e. zimate si data kabel i tva e. kamerata ne vadila hubavi snimki.. emi KATO GI GLEDATE NA DISPLAY-a. ae svalete gi na PC i gi sravnete s tiq na 7250i da re4em ili s bednite cvetove na T610. mnogo znaete si4kite. vednaga moga da vi pokaja 2 snimki.. ednata e pravena s 7250i maximalno ka4estvo.. drugata e pravena s M55 minimalno ka4estvo.