Pri GX30I vsicho e opraveno, a ne si prav che samo ekrana si zalujava, spored emn niama po dobra kamera za sega.DefaultUser написа: ↑14 яну 2005, 16:59ami prochetete testa na mobilebulgaria ako ne ste i shte razberete che ne si zaslujava ... karta pamet moje da se slagat dailove samo crez chetec. mp3 za vhodiashto povikvane nemoje da se slaga . bluetooth moje samo za heandsfree da se pozlva koeto e pod normite i e smeshno ... razocharovah se ujasno misleh che e jestk. edinstvenoto koeto mu e gotino e displeia
Sharp GX30
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Sharp GX30
-
Abe neznam dobro e telefoncheto GX30 ama tuka cenata mu e mamata si jasa v Greece se prodva za po 150 EUR i si nqmash problemi a vodafone sofware-a im e tolkova prost i gaden che nqma nakude blah ..... neam dumi moje sa edin ot nai silnite operatori ama opredeleno nikvi gi nqma v suzdavane na menu-ta za GSM-i .....DefaultUser написа: ↑01 дек 2004, 09:41Мерси!Телефона изглежда многообещаващо-дано да излезе по-скоро!
-
evala pi4 radvam se 4e i ti si go osaznal tova 4e toq telefon samo displeq mu e varxa a drugoto moje da go zavreme u nekoi gaz i da go nasereme ebati pra4kata e a az 6tqx zamalko da si go zamenq za k700i - 6tqx da sam na ebat i zdelkata xaxaaxaxaxaxxaDefaultUser написа: ↑14 яну 2005, 16:59ami prochetete testa na mobilebulgaria ako ne ste i shte razberete che ne si zaslujava ... karta pamet moje da se slagat dailove samo crez chetec. mp3 za vhodiashto povikvane nemoje da se slaga . bluetooth moje samo za heandsfree da se pozlva koeto e pod normite i e smeshno ... razocharovah se ujasno misleh che e jestk. edinstvenoto koeto mu e gotino e displeia
-
awe hora tozi telefon e mn zle ne go vzimaite!! kamerata uj e megapixel a puk se vijda UJASNo vijte snimki v neta a da ne govorim 4e bluetooth-a e klas 1.1 i e samo za slu6alki i car kit! a s tazi cena da ne govorim .displaya mu e hubav no samo dotuk za tozi telefon cenata trqbva da e max 400lv ne pove4e
-
перфектен телефон с камера !
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Abe nai dobriq ne ama edin ot tqx
-
KAKVA E CENATA NA TOVA GSM4E V BG V MOMENTA.STAVATLI GOTINI SNIMKI ABE ZASLUJAVALI SI PARITE
-
Iskam da te popitam neshto tei kato i az imam takuv ama sam malko razocherovan ot tova che nemoga da polzvam blututa i infrareda za obmqna na informaciq zashtoto nqmam izobshto opciq SEND pls ako nqkoi moje da mi pomogne da mi kaje kak moje da se opravi tova i daje kato se opitam da go sinxroniziram s PC-to mi sushto nestava mamka mu ako imash resheniq na problema mi pls mi pishi inache za displey i kamera ne sam vijdal po dobur tel napravo e kato cifrov aparat nqma raven na sebe si
-
синхронизацията с РС става само IR след като си инсталираш Handset Menager от диска и няма никакви проблеми.А бултута и IR са забранени софтоерно за обмяна на информация с други телефони.Телефона има най-добрия дисплей като качество+камера,много съм доволен от него,просто перфектен телефон !!!DefaultUser написа: ↑02 юли 2005, 22:25Iskam da te popitam neshto tei kato i az imam takuv ama sam malko razocherovan ot tova che nemoga da polzvam blututa i infrareda za obmqna na informaciq zashtoto nqmam izobshto opciq SEND pls ako nqkoi moje da mi pomogne da mi kaje kak moje da se opravi tova i daje kato se opitam da go sinxroniziram s PC-to mi sushto nestava mamka mu ako imash resheniq na problema mi pls mi pishi inache za displey i kamera ne sam vijdal po dobur tel napravo e kato cifrov aparat nqma raven na sebe si
-
синхронизацията с РС става само IR след като си инсталираш Handset Menager от диска и няма никакви проблеми.А бултута и IR са забранени софтоерно за обмяна на информация с други телефони.Телефона има най-добрия дисплей като качество+камера,много съм доволен от него,просто перфектен телефон !!!DefaultUser написа: ↑02 юли 2005, 22:25Iskam da te popitam neshto tei kato i az imam takuv ama sam malko razocherovan ot tova che nemoga da polzvam blututa i infrareda za obmqna na informaciq zashtoto nqmam izobshto opciq SEND pls ako nqkoi moje da mi pomogne da mi kaje kak moje da se opravi tova i daje kato se opitam da go sinxroniziram s PC-to mi sushto nestava mamka mu ako imash resheniq na problema mi pls mi pishi inache za displey i kamera ne sam vijdal po dobur tel napravo e kato cifrov aparat nqma raven na sebe si