Vertu Ascent Pink Leather
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Nokia Vertu Ascent Pink Leather
Tozi telefon go imam ot 1 mesec i mnogo sym dovolen. Po cql den si slusham mp3-ki dokato sym na rabota. Snimkite gi pravi mnogo dobro ka4estvo - napravo nqmam dumi, a videoklipovete gi snima po-dobre ot Sony Sght 329. Ako mozhe da namerite parite - prosto ne se chudete, tozi telefon e edin pyt.
-
Re: Nokia Vertu Acsent Pink Leather
Ave ei i...t mnooo si t.p ve toz telefon 1 nqma mp3 2. nqma kamera 3.proizvodno ot 2 roto kak 6a prai video klip 4.nqma cveten display 5.biva biva ama tolkova da si t.p 6.nikoga ne bi se iztarsil tolkova pari za takav tel 7.tva e ot men i kato laji laji svqstno da ne ti sa azbere i pro4eti funkciite na tela i posle pi6i temi are tva e ot menDefaultUser написа: ↑06 юли 2005, 14:41Tozi telefon go imam ot 1 mesec i mnogo sym dovolen. Po cql den si slusham mp3-ki dokato sym na rabota. Snimkite gi pravi mnogo dobro ka4estvo - napravo nqmam dumi, a videoklipovete gi snima po-dobre ot Sony Sght 329. Ako mozhe da namerite parite - prosto ne se chudete, tozi telefon e edin pyt.
-
Ave maloumnik moq model e praven po porychka. Nokia Vertu SE (special edition). Taka che kato ne razbirash traj. Ti nikoga nqma da imash podoben telefon.DefaultUser написа: ↑06 юли 2005, 14:41Tozi telefon go imam ot 1 mesec i mnogo sym dovolen. Po cql den si slusham mp3-ki dokato sym na rabota. Snimkite gi pravi mnogo dobro ka4estvo - napravo nqmam dumi, a videoklipovete gi snima po-dobre ot Sony Sght 329. Ako mozhe da namerite parite - prosto ne se chudete, tozi telefon e edin pyt.
Ахахаха ще се напикая от смех...
По поръчка бил... уоу леко ентусиастите... хубаво е да се фантазира ама чак па толко..
По поръчка бил... уоу леко ентусиастите... хубаво е да се фантазира ама чак па толко..
-
Predlagam da napravim edna tema za nai-zlobnite iszepki v foruma.Tva ste e na parvo miasto spored men.DefaultUser написа: ↑06 юли 2005, 14:47Ave ei i...t mnooo si t.p ve toz telefon 1 nqma mp3 2. nqma kamera 3.proizvodno ot 2 roto kak 6a prai video klip 4.nqma cveten display 5.biva biva ama tolkova da si t.p 6.nikoga ne bi se iztarsil tolkova pari za takav tel 7.tva e ot men i kato laji laji svqstno da ne ti sa azbere i pro4eti funkciite na tela i posle pi6i temi are tva e ot men
mn ste zle tova e polojenieto :). 4oveka si pravi tashak s telefona a vie go vzimate za 4ista moneta.
-
Nomer1 izcepka na godinata!!!
Ama 4estno mnogo si prost! Ti neznaesh li 4e tuka ima hora koito pone malko razbirat ot GSM-i?Miastoto ti ne e tuka smeshen:-)))naselo moje i da varviat teia izcepki,no ne i pred horata koito znaet kakvo predstavliava Vertu apak i ne samo!!! P.S pozdravlenia mejdudrugoto za Vertu-to s cveten displei...opaa to i kamera ima...aaa i MP3-ki!ami super!sas zdrave da si go polzvash:))) 4estito ti nesamo dokaza 4e niamash niakav telefon ami 4e niamash i akal v glavata! Hora ot foruma -tuka niakoi se opitva da ni pravi na balaci!ia go pozdravete za novia telefon!Ama molia vsiki hubavo go pozdravete!DefaultUser написа: ↑06 юли 2005, 14:41Tozi telefon go imam ot 1 mesec i mnogo sym dovolen. Po cql den si slusham mp3-ki dokato sym na rabota. Snimkite gi pravi mnogo dobro ka4estvo - napravo nqmam dumi, a videoklipovete gi snima po-dobre ot Sony Sght 329. Ako mozhe da namerite parite - prosto ne se chudete, tozi telefon e edin pyt.
abe Pablo q se grumni we!!!!!!!i da gi imah parite NIKOGA!!! AMA NIKOGA NQMA da si kupq Nokia Vertu !!!! tva e ebati skapaniq telefon.a i imam edna ideq ;) 6tom pravi mnogo qki "snimki" dai na vsi4ki ni da gi vidim.ili sigurno nqma6 bluetooth na pcto :( 6toto sum siguren 4e 6tom telefona ti e "Special Edition" i bluetooth ima ;) e o4akvam snimki napraveni ot 10 megapixelovata kamera na tvoqta Nokia Vertu Acsent Pink Leather ;)
tupa rabota
-
- Регистриран: 11 юли 2005, 21:14
Tova e nai hubavi telefon v celiq svqt prosto tova e nai nai nai nai nai nai nai nai nai nai nai nai nai hubaviq telefon na sveta !!!!!!!!!!!