A be hora chuh che S 65 ima mnogo losh software. Viarno li e zashtoto ima mnogo protivorechivi mnenia, a az si mislia da go kupuvam. Molia vi, pishete mi! Blagodaria predvaritelno.DefaultUser написа: ↑21 мар 2004, 08:45telefona e mnogo dobur no ne ste posochili kolko reda e displeya i ako moge kakva e tzenata. Koga se ochakva na BG pazar? Blagodarya.
Siemens S65
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens S65
KUPIH GO V NA4ALOTO NA MART ZA 580 LV. , OT GOLIAMA VERIGA MAGAZINI - SUVET , NE OT NIAKOI KVARTALNI MAGAZIN4ETA ILI FIRMI DA NE GI SPOMENAVAM AMA SUM SI PATIL , NE SUM IMAL DO SEGA NIKAKUV PROBLEM , DA 4UKNA NA DURVO , AKO NE MISLI6 DA GO SMENIA6 GO VZIMAI HI4 NE MU MISLI , 4E AZ KAKUVTO I DA VZEMA SLED 5-6 MESECA GO SMENIAVAM S NOV,USPEH NIAMA DA SAJALIAVA6
Gledam cenata na telefona e padnala dosta i mislq da si vzema v skoro vreme. Tova oba4e, koeto me razkolebava sa dumite na edin priqtel, spored kojto s65 i izob6to Siemensite se precakvali mnogo burzo, a snimkite bili po4ti 4erno beli. Moje li nqkoj pritejatel na tozi model da mi kaje dali tova e istina?
APARATA E MNOGO DOBUR , DADOH TI SAVET OT KADE DA GO KUPI6 , IMA I ZA 300 I NIAKOLKO 4ISTO NOV MOJE BI , INA4E LEGALEN-ORIGINAEN E OT 500 DO KUM 525 VE4E ,
Az za 350 go gledam tuk na saita, ina4e ot kude drugade moga da go vzema na su6tata cena nov i s dopulnitelna pamet
ZA TAZI CENA NE ZNAM , KATO GO POGLEDNAH V JEFF E 415 LV BEZ DDS ., 256 MB RS MMC KARTA E KUM 65 LV. TOLKOVA IA KUPIH , MART MESEC MI SE VURZA 580 I 65 , AMA NIAMA GRIJI , VSI4KO E DO KASMET ,
-
Маняци телефон4ето е екстра!Взех си го преди 4 дена и се радвам 4е не згре6их а напротив спе4елих много 6ото в сяко отно6ение което мен ме засяга е екстра,а аз гледам да има мо6тна камера,място за мулти медиина карта,голям екран и екстра дизаин,за мен поне това е наи-важното.Колкото до цената 6тях да си го зимам от М-тел промоцията ама там отива6е към 550 лв,а ке6 ж М-тел е 535 лв.Като отидох тук там тък в Бургас наи-накрая го намерих за 375 лв 4исто нов пален комплект.Колкото до снимките имам 4увството 4е телефона ми е дигитален фотоапарат особено като компресвам снимките.До няколко дена 6те си зема USB кабел и 6е пусна сним4ици да видите.И нямам никви пробелеми с тел4ето нито дисплея нито заси4а нито батерията екстра е :)DefaultUser написа: ↑21 мар 2004, 08:45telefona e mnogo dobur no ne ste posochili kolko reda e displeya i ako moge kakva e tzenata. Koga se ochakva na BG pazar? Blagodarya.
-
Mnogo 10x na djeims za pomoshta. Sega iskam da popitam huntera otkude se svalia tozi mp3 convector i kak se prilaga na telefona. Mersi predvaritelno!DefaultUser написа: ↑21 мар 2004, 08:45telefona e mnogo dobur no ne ste posochili kolko reda e displeya i ako moge kakva e tzenata. Koga se ochakva na BG pazar? Blagodarya.
-
- Регистриран: 03 юни 2005, 16:10
Ужас, цената се покачва!
Какво става, цените на S65 в онлайн магазините от мобилния магазин вместо да падат, се покачват! (Че какво ли общо имат германските телефони с покачването на долара?) За сравнение, в ebay.de същият телефон чисто нов може да се купи за 180 евро с данъчна фактура и 2-годишна гаранция.
Господа продавачи, дилъри и вносители на средства за мобилна комуникация, осмислете си "пазарната" политика, че никой няма вече да купува от вас:(
Господа продавачи, дилъри и вносители на средства за мобилна комуникация, осмислете си "пазарната" политика, че никой няма вече да купува от вас:(
-
imah takuv telefon i go prodadoh.pri4inite li? 1. softuera mu e mnogo baven i ponqkoga zaciklq.na 2 mesec po4na da mi pravi vpe4atlenie puk predstavqm si na 10-qt. 2.butona s koito se upravlqva ponqkoga ne zacepva. 3.snimkite ne sa dobri kato ka4estvo.nqma rejim za no6tno snimane koeto ina4e si e dalavera ina4e kato extri e \'bukan\'.ima si dori i re4nik.a i vsi4ko koeto m trqbva na 4ovek.ama poradi gornite 3 pri4ini trqbva6e da go smenq.dobur e no ima i mnogo po dobri na su6tata cena ako nqkoi iska ne6to da mu kaja za tel-a moje da mi pi6e na mailaDefaultUser написа: ↑21 мар 2004, 08:45telefona e mnogo dobur no ne ste posochili kolko reda e displeya i ako moge kakva e tzenata. Koga se ochakva na BG pazar? Blagodarya.