Засега без комбинирана услуга от vivatel
Re: Засега без комбинирана услуга от vivatel
AzPi4a xaxo - че никой не ви кара насила да си сменяте оператора - защо не изчакате да видите какво ще предложат преди да си казвате "тежките" думи - топката е в тях ако не предложат нищо изгодно няма да имат абонати и инвестиции за стотици милиони отиват на вятъра - айде по-спокойно с фенщината гледайте реално на нещата ..
ами какво да чакаме.ясно е че няма да предложат ниски цени към мтел и глобул,сега отпадна надеждата за ниски цени (дори и безплатно) към домашния......пиши ги мъртвородени!
Явно не си разбрал какво точно са казали - цените от и към домашни ще са много ниски от рода на 15ст/мин но все още няма да предлагат сметката за гсм и телефон да е една ..
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Какво ме грее че цената към стационарен ще бъде 15ст/мин?Всичките ми познати имат мобилни и от месеци не ми се е налагало да звъня от гсм-а на телефон на бтк.В последните фактури, в които съм имал разговори към бтк те не са били повече от 1 лев за цял месец,кеото няма и две минути.DefaultUser написа: ↑14 сеп 2005, 11:46Явно не си разбрал какво точно са казали - цените от и към домашни ще са много ниски от рода на 15ст/мин но все още няма да предлагат сметката за гсм и телефон да е една ..
-
Ти си хахо...
Никъв фен не съм аз, ами от една година точно чакам 3 в 1, а се оказва, че дори 2 в 1 няма да има. И ще се учат и пробват на наш гръб! Е, аман! В щатите един адвокат направи фондация "Анти Майкрософт" точно за това трениране на гърба на потребителя и в резултат новия Windows Vista ще закъснее с още 6-12 месеца. У нас адвокатите се занимават с футбол, така че освен БОЙКОТ НА БТК!!! не виждам друго!DefaultUser написа: ↑14 сеп 2005, 09:13AzPi4a xaxo - че никой не ви кара насила да си сменяте оператора - защо не изчакате да видите какво ще предложат преди да си казвате "тежките" думи - топката е в тях ако не предложат нищо изгодно няма да имат абонати и инвестиции за стотици милиони отиват на вятъра - айде по-спокойно с фенщината гледайте реално на нещата ..
-
Re: Ти си хахо...
С две ръце ЗА!DefaultUser написа: ↑14 сеп 2005, 13:22Никъв фен не съм аз, ами от една година точно чакам 3 в 1, а се оказва, че дори 2 в 1 няма да има. И ще се учат и пробват на наш гръб! Е, аман! В щатите един адвокат направи фондация "Анти Майкрософт" точно за това трениране на гърба на потребителя и в резултат новия Windows Vista ще закъснее с още 6-12 месеца. У нас адвокатите се занимават с футбол, така че освен БОЙКОТ НА БТК!!! не виждам друго!
-
Мерси за подкрепата, но кво ще прайм? Да замислим един реален бойкот ли? Да вземем да им пишем културно ли? Да пусна ли една тема: "Какъв искаме да бъде Вивател!" 1. 3 в едно!!! 2. Да се зарежда предплатената услуга по всякакъв начин (виж Мтел) 3. SMS-и по Интернет (не гледай Глобул) 4. Мно---го входни линии на телефона им за помощ (и за блокиране на карта) - виж оня юнак, дето си беше загубил апарата в 21 часа и 123 му давало заето три-четири часа!!! и т.н.
-
В наш'та държава не може да се направи нищо, можем само да си говорим тука и да се жалваме.Това е!бтк-то първо ще гледат да "налапат" голямата риба-корпоративните клиенти, после че обърнат внимание и на нас!А до тогава ..."3 в 1 гюбеци всеки ден...":)DefaultUser написа: ↑14 сеп 2005, 14:49Мерси за подкрепата, но кво ще прайм? Да замислим един реален бойкот ли? Да вземем да им пишем културно ли? Да пусна ли една тема: "Какъв искаме да бъде Вивател!" 1. 3 в едно!!! 2. Да се зарежда предплатената услуга по всякакъв начин (виж Мтел) 3. SMS-и по Интернет (не гледай Глобул) 4. Мно---го входни линии на телефона им за помощ (и за блокиране на карта) - виж оня юнак, дето си беше загубил апарата в 21 часа и 123 му давало заето три-четири часа!!! и т.н.
Ще го има това така желано от вас 3 в 1 бре хора просто няма с това да се почне - ами примерно 1-2 месеца по-късно ще почне след като отмине първоначалната навалица от клиенти за да може да започне и втора такава вълна - всичко е бизнес и който и да се заклева там че прави всичко само и само потребителите да са доволни лъже яко - ако имаше едно лесно само пари да взимат без да правят нищо даже и СМС-и нямаше да са въвели още в БГ.
Именно заради това - ситуацията изисква в тяхното положение да действат максимално открито и с ударни ниски цени за да имат успех иначе както казах по-горе стотици милиони отиват на вятъра и просто няма как да привлекат по друг начин клиенти - щом вие избирате да си стоите при добрия стар МОНОПОЛИСТ МТЕЛ и протежетата им от Глобул стойте си - аз лично дори да имат и същите цени като на сегашния ми план пак ще си сменя картата - просто ми омръзна от некоректността на сегашния ми оператор ..
Именно заради това - ситуацията изисква в тяхното положение да действат максимално открито и с ударни ниски цени за да имат успех иначе както казах по-горе стотици милиони отиват на вятъра и просто няма как да привлекат по друг начин клиенти - щом вие избирате да си стоите при добрия стар МОНОПОЛИСТ МТЕЛ и протежетата им от Глобул стойте си - аз лично дори да имат и същите цени като на сегашния ми план пак ще си сменя картата - просто ми омръзна от некоректността на сегашния ми оператор ..