Кво ще го правиш след 6 месеца,като е вече морално остарял.Хората вече си имат видеотелефони и като пуснат 3G мрежа у нас ще ти се прииска и на тебе.тогава си изчегъртай камъните и си направи брошка.Не го виждам като SL-а на телефонитеDefaultUser написа: ↑21 авг 2005, 17:21mnoo si mi e qk telefona.balaci.ako go vidite kolko e gotin,6a izpopadate.i sigurno e zabil pove4e pi4eta ot SL-a mi.ae priatno mizerstvane
Vertu Ascent Black Leather
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Nokia Vertu Acsent Black Leather
-
Re:fgu
Кво ще го правиш след 6 месеца,като е вече морално остарял.Хората вече си имат видеотелефони и като пуснат 3G мрежа у нас ще ти се прииска и на тебе.тогава си изчегъртай камъните и си направи брошка.Не го виждам като SL-а на телефонитеDefaultUser написа: ↑21 авг 2005, 17:21mnoo si mi e qk telefona.balaci.ako go vidite kolko e gotin,6a izpopadate.i sigurno e zabil pove4e pi4eta ot SL-a mi.ae priatno mizerstvane
-
Какво занчи хора с класа и хора от висшето общество - резни престапници които се чудят каде да похарчат спечелените без труд пари или манекенки(скъпи метреси). Според мен един богат бизнесмен, който печели парите си с труд, на дали би имал нужда от тази Nokia. Тя няма никаква функционалност, от доста време се произвждат бизнес телефони и смартфони които не са за газария ами притежават функции които биха свършили работа на един делови човек като отваряне на офис документи даже, Bluetooth за изпозване на интернет чрез връзка м/у мобилен комп. и телефон. Какво би могъл да прави единт бизнесмен с този телефон освен това което може и с някой доста по-евтин. Смятам че този телефон е за глупаци с много пари които не могат да си служат с техника и търсят показност.DefaultUser написа: ↑21 юни 2005, 00:54Имах честта да подържа това бижу за около десеттина секунди в ръцете си. Казвате че бил боклук и нямал функции и незнам си още какво. Това за гроздето е много вярно, не видях кой го каза. Мислите ли че притежателят на този телефон няма и друг със функции ? Не мислите ли че Нокиа по някакъв начин трябва да всяват респект и да правят КАЧЕСТВЕНА реклама с нещо което не е за всеки ? Модни дизайнери създават сутиени за по 200 - 300 долара и от време на време правят по някои за 50-60 хиляди ?!? Не е много далеч от трезвата мисъл. Този телефон наистина е за хора със класа, за хора които имат нужда от него. не за "гЪзарчета" с телефони със камера, чиято цел е да го остават ма маста в кафето с дисплея на - долу за да се вижда МЕГАПИКСЕЛОВОТО ОБЕКТИВЧЕ! Не искам да обиждам никого, и аз не мога да си го позволя но той наистина е направен за тези които могат !
eheeeeeeeeeeee:-))) tova e telefonche za guzariq... kamuniiiiiiiiiii, kojiiiiiiiiiiii...za taq cena sigurno chovek sa odrali.
-
toq telefon e bez nikvi ekstri tozi koito 6te si go vzeme 6te se precaka .golqma rabota kato e udaroustoi4iv moq siemens c45 go ima ot 3 godini i taq nokia ne moja da mu st1pi i na nai malkoto kop4e xaxa koito si vzel toq telefon e mn golqm bal1kDefaultUser написа: ↑14 апр 2005, 19:35taia nokia niama nikakvi ekstri palen bokluk isamia posnali na 8000lv 6to se ne zastreliat tia
-
Mrs kopleks ne e vqrno ti ako imash dva tri bona purvoto koeto shte napravish e da si go kupish taka che trai ne lai. Telefona si e super kato s-klasa na vseki mu se iska ama samo bogatite gi karat, ha ha are bye .DefaultUser написа: ↑19 апр 2005, 12:05Mi qvno nikoi ot vas ne e razbral smisala na tozi telefon :))). Toi ne e za takiva kato nas a za hiper guzari koito po princip ne im trqbvat nikakvi funkcii shtoto ne gi razbirat i bez tova. Na tqh im trqbvat koito da se obadqt na nqkoi a sigurno i ima kato starite vertu specialno kop4e koeto ti nabira edin tel s koito moje da si rezervirash mqsto v nai guzzarskite resturanti i hoteli v cqla evropa taka 4e ne govorete gluposti a si traite.
-
Nokia Vertu Acsent Black Leather
Вижте този телефон наистина е за хора с доста кинти,чесно да си призная бих си зел 1 такав,но от другия модел този със златните манийки те нали са 3:)както и да е телефона е адския(разбира се само за дизаин и изработка,функции и Nokia 2100 има повече)DefaultUser написа: ↑14 апр 2005, 19:35taia nokia niama nikakvi ekstri palen bokluk isamia posnali na 8000lv 6to se ne zastreliat tia
-
А бе тия изперкали ли са? 8000 лева за един боклоук да дам ?! Те нещо не са в ред , аз за 8 бона ще си купя 5 Nokia N 90 и много повече ще ми е кеф да го ползвам отколкото този боклук за 8 бона !!!!!!!!DefaultUser написа: ↑21 юни 2005, 09:02именно "При положение че техническите характеристики на съвременните телефони са почти идентични, това, което може да ги отличи пред потребителите, е единствено дизайнът им. Дизайн, за който те са готови да платят допълнително."
-
за мен това е един страхотен телефон! и ако разполагах с пари бих си го купил!(разполагам не значи 1 път да ми минат през ръцете 7000лв. и да ги вкарам в телефон,този телефон е наистина за Хора който имат пари и положението им в обществото налага те да бъдат изискани да имат \"играчки\" за многоцифрени сумиDefaultUser написа: ↑14 апр 2005, 19:35taia nokia niama nikakvi ekstri palen bokluk isamia posnali na 8000lv 6to se ne zastreliat tia
-
чаоооооDefaultUser написа: ↑14 апр 2005, 19:35taia nokia niama nikakvi ekstri palen bokluk isamia posnali na 8000lv 6to se ne zastreliat tia