Ограничение за Free Prima Party

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: Ограничение за Free Prima Party

Мнение от DefaultUser » 17 окт 2005, 23:18

DefaultUser написа:
17 окт 2005, 18:29
hahahahah tova momiche koeto e kazalo che pishelo che e do 300 min razgovorite free na globul e adski prostaaa!Kupih si nov telefon na 13-ti minalia mesec i do sega broqcha na tela mi pokazva 49 chasa 30 min i 18 sec izhodqshti obajdania i 12min i 8 sec vhodqshti!Pravete si smetka za tezi 300 min kolko e vqrno hahahah.Koito privaril toi zavaril a vaprosnoto momiche qvno q e qd che nqma podobna karta i sega bulva ogan protiv globul :) ai chao
Алооооо, какво момиче, бре? Това го пише в сайта им!?

DriveBG.com
Регистриран: 15 юли 2004, 10:49

Re: Ограничение за Free Prima Party

Мнение от DriveBG.com » 18 окт 2005, 09:27

Абе хора какво защитавате Mtel за този случай. Щом са пуснали безплатни разговори трябва да са си направили сметката, че през нощта ще имат силно претоварване на трафика - това е нещо нормално. Те да не са си мислили, че народи ще види авантата за сефте и ще си мълчи. Явно нещо им са се объркали сметките, въпреки че видяха как им се срина мрежата в безплатният ден преди време те пак пуснаха безплатни карти - не е това начина да зарибиш хората. Просто трябваше да се сложат определени минути и лимит като брой повиквания за определено време и продължителност на разговора за определен период, иначе е ясно че ще се говори нон стоп. Както и да е в крайна сметка да си гледат работата - ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СА ПРАВИ - ДА ГОВОРИМ, ЗАЩОТО СМЕ СИ ГО ПЛАТИЛИ (било то и само 10 лв, но не ние сме виновни за това)

Мартин Христов
Регистриран: 03 юни 2005, 16:10

Минимална тарифа от 5 ст./мин

Мнение от Мартин Христов » 18 окт 2005, 12:36

Според мен най-разумно щеше да е услугата да не бъде напълно безплатна от 9 до 5 часа, ами да се плаща, дори и мъничко, да речем, 5 ст./мин. Тогава хем щяхме да говорим на преференциална тарифа, хем щяхме да си правим и сметката, че не бива да прекаляваме.

Моето лично мнение е, че М(ен)тел се осраха с тази промоция. Разбира се, същото важи и за Глобул с тяхната измислена промоция. Изобщо, срам и резил:(

DefaultUser

Re: Минимална тарифа от 5 ст./мин

Мнение от DefaultUser » 18 окт 2005, 13:50

DefaultUser написа:
18 окт 2005, 12:36
Според мен най-разумно щеше да е услугата да не бъде напълно безплатна от 9 до 5 часа, ами да се плаща, дори и мъничко, да речем, 5 ст./мин. Тогава хем щяхме да говорим на преференциална тарифа, хем щяхме да си правим и сметката, че не бива да прекаляваме. Моето лично мнение е, че М(ен)тел се осраха с тази промоция. Разбира се, същото важи и за Глобул с тяхната измислена промоция. Изобщо, срам и резил:(
ами според м-тел се опитаха да направят това което в Канада е факт доста отдавна но нещо не са го доизмислили..в Канада мобилния оператор дава право събота и недела безплатни разговори към абсолютно всички мобилни оператори на територията на страната,а всяка вечер от 21 до сутрин в 7 часа е безплатно към абонатите им..в момента не мога да се сетя как точно се казваше оператора..а и цените на минута разговор са едва няколко стотинки..така че или нас тук си ни дерат както си искат..но нали не сме хора да спрем да говорим за два-три дни за да намалят цените си е наша вината...

DefaultUser

Re: Минимална тарифа от 5 ст./мин

Мнение от DefaultUser » 18 окт 2005, 15:34

DefaultUser написа:
18 окт 2005, 13:50
ами според м-тел се опитаха да направят това което в Канада е факт доста отдавна но нещо не са го доизмислили..в Канада мобилния оператор дава право събота и недела безплатни разговори към абсолютно всички мобилни оператори на територията на страната,а всяка вечер от 21 до сутрин в 7 часа е безплатно към абонатите им..в момента не мога да се сетя как точно се казваше оператора..а и цените на минута разговор са едва няколко стотинки..така че или нас тук си ни дерат както си искат..но нали не сме хора да спрем да говорим за два-три дни за да намалят цените си е наша вината...
Не съм сигурен дали повечето от хората, които дават своето мнение по темата са ползвали или ползват прима картите от от промоцията на М-ТЕЛ. Аз имам 2 такива карти, но засега съм ползвал само едната, защото нямам трети телефон и мога да кажа, че не съм имал досега никакви проблеми с оператора от към предупреждения за изключване. Малко неудобство е че по някой път от 21 до към 21,45 трудно става свързването, но други проблеми няма. Всяка вечер имам след 21 часа по около 50-55 минути и досега всичко си е нормално. Дълго се двоумях коя от карта на М-ТЕЛ или Глобул да си купя, но вече съм сигурен че промоцията на австрийците е по-добра. Който е на друго мнение и може да се обоснове да пише.

DefaultUser

Ето как стоят нещата от вчера!

Мнение от DefaultUser » 18 окт 2005, 18:49

DefaultUser написа:
18 окт 2005, 15:34
Не съм сигурен дали повечето от хората, които дават своето мнение по темата са ползвали или ползват прима картите от от промоцията на М-ТЕЛ. Аз имам 2 такива карти, но засега съм ползвал само едната, защото нямам трети телефон и мога да кажа, че не съм имал досега никакви проблеми с оператора от към предупреждения за изключване. Малко неудобство е че по някой път от 21 до към 21,45 трудно става свързването, но други проблеми няма. Всяка вечер имам след 21 часа по около 50-55 минути и досега всичко си е нормално. Дълго се двоумях коя от карта на М-ТЕЛ или Глобул да си купя, но вече съм сигурен че промоцията на австрийците е по-добра. Който е на друго мнение и може да се обоснове да пише.
Днес надълго и нашироко говорих с МТЕЛ. Оказа се, че тяхното намерение е да спират всички безплатни прима-карти, от които се говори повече от 15мин на денонощие след 21.00ч. Компромис се прави за онези, които говорят преди 21.00ч също толкова дълго, колкото и след 21.00ч. Това ако не е измама и мошеничество, какво е - не знам! Бог да ги убие подлеците от МТЕЛ!

DefaultUser

Re: Ето как стоят нещата от вчера!

Мнение от DefaultUser » 18 окт 2005, 19:17

DefaultUser написа:
18 окт 2005, 18:49
Днес надълго и нашироко говорих с МТЕЛ. Оказа се, че тяхното намерение е да спират всички безплатни прима-карти, от които се говори повече от 15мин на денонощие след 21.00ч. Компромис се прави за онези, които говорят преди 21.00ч също толкова дълго, колкото и след 21.00ч. Това ако не е измама и мошеничество, какво е - не знам! Бог да ги убие подлеците от МТЕЛ!
ne dumai be!!!!!!!!!

Gold
Регистриран: 12 фев 2004, 12:31

Мнение от Gold » 18 окт 2005, 19:24

Ей, много са умни тези... Че кой с прима карта говори по 15 и повече минути на ден????

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 18 окт 2005, 19:28

DefaultUser написа:
не,това ако стане наистина,при положение че не съм я ползвал примата повече от 20-30 минути и то през поне 3-4 дни,зарязвам мтел с личния си тел минавам към глобул.

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 19 окт 2005, 10:56

DefaultUser написа:
Говорил си ти - дръжки, най-много да си си се объркал с Глобул и си ги питал дали няма да пуснат някой гювеч като конкурента им. Естествено са те отсвирили. Сега с чудиш как да утешиш мъката си, че не си успял да си купиш free prima ... Аре у лево . . . _________________ от 27 сеп говоря по 40 до 100 минути на вечер. При набиране на *101# показва 10.00 lv. и не е зареждана ваучер до момента.

Отговори