Алооооо, какво момиче, бре? Това го пише в сайта им!?DefaultUser написа: ↑17 окт 2005, 18:29hahahahah tova momiche koeto e kazalo che pishelo che e do 300 min razgovorite free na globul e adski prostaaa!Kupih si nov telefon na 13-ti minalia mesec i do sega broqcha na tela mi pokazva 49 chasa 30 min i 18 sec izhodqshti obajdania i 12min i 8 sec vhodqshti!Pravete si smetka za tezi 300 min kolko e vqrno hahahah.Koito privaril toi zavaril a vaprosnoto momiche qvno q e qd che nqma podobna karta i sega bulva ogan protiv globul :) ai chao
Ограничение за Free Prima Party
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Ограничение за Free Prima Party
-
- Регистриран: 15 юли 2004, 10:49
Re: Ограничение за Free Prima Party
Абе хора какво защитавате Mtel за този случай. Щом са пуснали безплатни разговори трябва да са си направили сметката, че през нощта ще имат силно претоварване на трафика - това е нещо нормално. Те да не са си мислили, че народи ще види авантата за сефте и ще си мълчи. Явно нещо им са се объркали сметките, въпреки че видяха как им се срина мрежата в безплатният ден преди време те пак пуснаха безплатни карти - не е това начина да зарибиш хората. Просто трябваше да се сложат определени минути и лимит като брой повиквания за определено време и продължителност на разговора за определен период, иначе е ясно че ще се говори нон стоп. Както и да е в крайна сметка да си гледат работата - ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СА ПРАВИ - ДА ГОВОРИМ, ЗАЩОТО СМЕ СИ ГО ПЛАТИЛИ (било то и само 10 лв, но не ние сме виновни за това)
-
- Регистриран: 03 юни 2005, 16:10
Минимална тарифа от 5 ст./мин
Според мен най-разумно щеше да е услугата да не бъде напълно безплатна от 9 до 5 часа, ами да се плаща, дори и мъничко, да речем, 5 ст./мин. Тогава хем щяхме да говорим на преференциална тарифа, хем щяхме да си правим и сметката, че не бива да прекаляваме.
Моето лично мнение е, че М(ен)тел се осраха с тази промоция. Разбира се, същото важи и за Глобул с тяхната измислена промоция. Изобщо, срам и резил:(
Моето лично мнение е, че М(ен)тел се осраха с тази промоция. Разбира се, същото важи и за Глобул с тяхната измислена промоция. Изобщо, срам и резил:(
-
Re: Минимална тарифа от 5 ст./мин
ами според м-тел се опитаха да направят това което в Канада е факт доста отдавна но нещо не са го доизмислили..в Канада мобилния оператор дава право събота и недела безплатни разговори към абсолютно всички мобилни оператори на територията на страната,а всяка вечер от 21 до сутрин в 7 часа е безплатно към абонатите им..в момента не мога да се сетя как точно се казваше оператора..а и цените на минута разговор са едва няколко стотинки..така че или нас тук си ни дерат както си искат..но нали не сме хора да спрем да говорим за два-три дни за да намалят цените си е наша вината...DefaultUser написа: ↑18 окт 2005, 12:36Според мен най-разумно щеше да е услугата да не бъде напълно безплатна от 9 до 5 часа, ами да се плаща, дори и мъничко, да речем, 5 ст./мин. Тогава хем щяхме да говорим на преференциална тарифа, хем щяхме да си правим и сметката, че не бива да прекаляваме. Моето лично мнение е, че М(ен)тел се осраха с тази промоция. Разбира се, същото важи и за Глобул с тяхната измислена промоция. Изобщо, срам и резил:(
-
Re: Минимална тарифа от 5 ст./мин
Не съм сигурен дали повечето от хората, които дават своето мнение по темата са ползвали или ползват прима картите от от промоцията на М-ТЕЛ. Аз имам 2 такива карти, но засега съм ползвал само едната, защото нямам трети телефон и мога да кажа, че не съм имал досега никакви проблеми с оператора от към предупреждения за изключване. Малко неудобство е че по някой път от 21 до към 21,45 трудно става свързването, но други проблеми няма. Всяка вечер имам след 21 часа по около 50-55 минути и досега всичко си е нормално. Дълго се двоумях коя от карта на М-ТЕЛ или Глобул да си купя, но вече съм сигурен че промоцията на австрийците е по-добра. Който е на друго мнение и може да се обоснове да пише.DefaultUser написа: ↑18 окт 2005, 13:50ами според м-тел се опитаха да направят това което в Канада е факт доста отдавна но нещо не са го доизмислили..в Канада мобилния оператор дава право събота и недела безплатни разговори към абсолютно всички мобилни оператори на територията на страната,а всяка вечер от 21 до сутрин в 7 часа е безплатно към абонатите им..в момента не мога да се сетя как точно се казваше оператора..а и цените на минута разговор са едва няколко стотинки..така че или нас тук си ни дерат както си искат..но нали не сме хора да спрем да говорим за два-три дни за да намалят цените си е наша вината...
-
Ето как стоят нещата от вчера!
Днес надълго и нашироко говорих с МТЕЛ. Оказа се, че тяхното намерение е да спират всички безплатни прима-карти, от които се говори повече от 15мин на денонощие след 21.00ч. Компромис се прави за онези, които говорят преди 21.00ч също толкова дълго, колкото и след 21.00ч. Това ако не е измама и мошеничество, какво е - не знам! Бог да ги убие подлеците от МТЕЛ!DefaultUser написа: ↑18 окт 2005, 15:34Не съм сигурен дали повечето от хората, които дават своето мнение по темата са ползвали или ползват прима картите от от промоцията на М-ТЕЛ. Аз имам 2 такива карти, но засега съм ползвал само едната, защото нямам трети телефон и мога да кажа, че не съм имал досега никакви проблеми с оператора от към предупреждения за изключване. Малко неудобство е че по някой път от 21 до към 21,45 трудно става свързването, но други проблеми няма. Всяка вечер имам след 21 часа по около 50-55 минути и досега всичко си е нормално. Дълго се двоумях коя от карта на М-ТЕЛ или Глобул да си купя, но вече съм сигурен че промоцията на австрийците е по-добра. Който е на друго мнение и може да се обоснове да пише.
-
Re: Ето как стоят нещата от вчера!
ne dumai be!!!!!!!!!DefaultUser написа: ↑18 окт 2005, 18:49Днес надълго и нашироко говорих с МТЕЛ. Оказа се, че тяхното намерение е да спират всички безплатни прима-карти, от които се говори повече от 15мин на денонощие след 21.00ч. Компромис се прави за онези, които говорят преди 21.00ч също толкова дълго, колкото и след 21.00ч. Това ако не е измама и мошеничество, какво е - не знам! Бог да ги убие подлеците от МТЕЛ!
Ей, много са умни тези... Че кой с прима карта говори по 15 и повече минути на ден????
-
не,това ако стане наистина,при положение че не съм я ползвал примата повече от 20-30 минути и то през поне 3-4 дни,зарязвам мтел с личния си тел минавам към глобул.DefaultUser написа: ↑18 окт 2005, 18:49Днес надълго и нашироко говорих с МТЕЛ. Оказа се, че тяхното намерение е да спират всички безплатни прима-карти, от които се говори повече от 15мин на денонощие след 21.00ч. Компромис се прави за онези, които говорят преди 21.00ч също толкова дълго, колкото и след 21.00ч. Това ако не е измама и мошеничество, какво е - не знам! Бог да ги убие подлеците от МТЕЛ!
-
Говорил си ти - дръжки, най-много да си си се объркал с Глобул и си ги питал дали няма да пуснат някой гювеч като конкурента им. Естествено са те отсвирили. Сега с чудиш как да утешиш мъката си, че не си успял да си купиш free prima ... Аре у лево . . . _________________ от 27 сеп говоря по 40 до 100 минути на вечер. При набиране на *101# показва 10.00 lv. и не е зареждана ваучер до момента.DefaultUser написа: ↑18 окт 2005, 18:49Днес надълго и нашироко говорих с МТЕЛ. Оказа се, че тяхното намерение е да спират всички безплатни прима-карти, от които се говори повече от 15мин на денонощие след 21.00ч. Компромис се прави за онези, които говорят преди 21.00ч също толкова дълго, колкото и след 21.00ч. Това ако не е измама и мошеничество, какво е - не знам! Бог да ги убие подлеците от МТЕЛ!