КОРЕКТЕН ИЛИ НЕКОРЕКТЕН

1-GSM by АЛЕКГРУП
Регистриран: 24 фев 2005, 10:12

КОРЕКТЕН ИЛИ НЕКОРЕКТЕН

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 22 окт 2005, 17:34

Няма значение, дали си продавач или си купувач, моля дайте свойте фаворити (магазини или часни обяви) за коректност или некоректност.
Ето поредния
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/search.php?reg_user_id=10488&q=mpower
ако забележите се е регистрилал няколко пъти с различен ник. Защо ми е фаворит-защото се бъзика с хората. Аз му пратих телефон, кото пожела, но то дори не си направи труда да ми вдигне телефона, когато звънях да му кажа, че телефонът го чака в куриерската служба. Добре, че помолих куриерите да ми върнат пратката и изгорях само с 15 лв, иначе пратката седи около 3 дни и плащаш за всеки ден. Както и да е за мен този човек е НЕкоректен. Пишете и за вашите случки с НЕкоректни и коректни хора. Успех

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Re: КОРЕКТЕН ИЛИ НЕКОРЕКТЕН

Мнение от DefaultUser » 22 окт 2005, 20:27

DefaultUser написа:
22 окт 2005, 17:34
Няма значение, дали си продавач или си купувач, моля дайте свойте фаворити (магазини или часни обяви) за коректност или некоректност. Ето поредния http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/search.php?reg_user_id=10488&q=mpower ако забележите се е регистрилал няколко пъти с различен ник. Защо ми е фаворит-защото се бъзика с хората. Аз му пратих телефон, кото пожела, но то дори не си направи труда да ми вдигне телефона, когато звънях да му кажа, че телефонът го чака в куриерската служба. Добре, че помолих куриерите да ми върнат пратката и изгорях само с 15 лв, иначе пратката седи около 3 дни и плащаш за всеки ден. Както и да е за мен този човек е НЕкоректен. Пишете и за вашите случки с НЕкоректни и коректни хора. Успех
poznavam go toz. jivee v edno plovdivsko selo ako ne se luja i predi vreme se ciganeshe za 5lv za edin telefon. a nai-veseloto beshe,4e mi zwune6e i zatwarq6e. izviniavm se za izraza ama e palen 'selio'

benji1
Регистриран: 30 юли 2005, 22:22

Мнение от benji1 » 22 окт 2005, 20:53

ei dobre che pishete i takiva neshta na saita che v ponedelnik shtqh da izgorq i az s nego mnogo vi blagodarq

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 22 окт 2005, 21:30

DefaultUser написа:
22 окт 2005, 17:34
Няма значение, дали си продавач или си купувач, моля дайте свойте фаворити (магазини или часни обяви) за коректност или некоректност. Ето поредния http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/search.php?reg_user_id=10488&q=mpower ако забележите се е регистрилал няколко пъти с различен ник. Защо ми е фаворит-защото се бъзика с хората. Аз му пратих телефон, кото пожела, но то дори не си направи труда да ми вдигне телефона, когато звънях да му кажа, че телефонът го чака в куриерската служба. Добре, че помолих куриерите да ми върнат пратката и изгорях само с 15 лв, иначе пратката седи около 3 дни и плащаш за всеки ден. Както и да е за мен този човек е НЕкоректен. Пишете и за вашите случки с НЕкоректни и коректни хора. Успех
i men me zavlqkoha s 9lv za kurier do plovdiv 4oveka se kazva grigor anglelov ako nqkoi polu4i mail ot nego da vnimava az vernomalko se zamotah kato dokato go pratq no kato go pratih mi kaza 4e e oti6ul na more i nekvi takiva

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 22 окт 2005, 21:30

DefaultUser написа:
22 окт 2005, 21:30
i men me zavlqkoha s 9lv za kurier do plovdiv 4oveka se kazva grigor anglelov ako nqkoi polu4i mail ot nego da vnimava az vernomalko se zamotah kato dokato go pratq no kato go pratih mi kaza 4e e oti6ul na more i nekvi takiva
grigor vangelov sorry ne e angelov a vangelov

Ж0Р0
Регистриран: 23 апр 2004, 18:47

Мнение от Ж0Р0 » 22 окт 2005, 23:40

с Григор Вангелов съм работил 1 път и всичко мина без проблеми.. на единия ден се уговорихме и на другия му пратих пратката... а за другия човек от Пловдив - и с него 1 път се срещнахме,но работата нещо не стана... :)

1-GSM by АЛЕКГРУП

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 23 окт 2005, 11:49

Значи темата стана както трябва. Тук ще можем да се предпазим от некоректни купувачи и продавачи. Пишете за да ги знаем и да не се връзваме на тях. Мерси на всички и успех.

1-GSM by АЛЕКГРУП

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 31 окт 2005, 12:53

Мисля, че тази теме трябва да се подържа, за да може всички да черпят информация, за магазини и обяви в Mobilebulgaria. Вие, как мислите?

Techobg
Регистриран: 03 фев 2005, 19:13

Мнение от Techobg » 31 окт 2005, 21:10

Napulno te podkrepiam za tova(alekgrup-eood)!Mislq 4e tova e edna mnogo vajna tema za vsi4ki koito kupuvat i prodavat.....Molq vseki koito e imal problemi s nekorektni kupuva4i ili prodava4i da pishe tuk za da nqma precakani....!!!

p.s.Pozdravi na vsi4ki korektni hora.....

1-GSM by АЛЕКГРУП

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 01 ное 2005, 11:58

Мисля, че тук е мястото и за тези които са закупили телефон за нов, а той се е оказал ползван. Това също е много важно, за да се знае, кои от обявите(часни или на магазини), са така да се каже подвеждащи. Това също е НЕКОРЕКТНО. Дано подкрепяте моята идея, защото по този начин ще се предпазим от такива обяви. Успех.

Отговори