Ще участвате ли с SMS в благотворителната кампания за пострадалите от наводненията в България?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Ще участвате ли с SMS в благотворителната кампания за пострадалите от наводненията в България?
Бих участвал веднага щом си вэемакарта эа GSM но не съм много сигурен че ще пристигнат там където трябва.
-
Re: Ще участвате ли с SMS в благотворителната кампания за пострадалите от наводненията в България?
Досега не съм го правил, но съм се замислял много. Винаги са ми се свидяли 1-2 лв. Следващият път и аз може да участвам, ако стане някакво извънредно положение.DefaultUser написа: ↑03 ное 2005, 12:48Бих участвал веднага щом си вэемакарта эа GSM но не съм много сигурен че ще пристигнат там където трябва.
-
Re: Ще участвате ли с SMS в благотворителната кампания за пострадалите от наводненията в България?
Aко парите се събират от фирми или хора по улицата , няма да участвам ! Предпочитам да отида лично да ги дам на нуждаещите се хора , а не на фирма или на който му кефне да седи на улицата и да ти събира парите !!!DefaultUser написа: ↑03 ное 2005, 13:08Досега не съм го правил, но съм се замислял много. Винаги са ми се свидяли 1-2 лв. Следващият път и аз може да участвам, ако стане някакво извънредно положение.
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
ДА, ако найстина отидат за пострадалите.
-
kak ne, samo kato si pomislia 4e mogat da idat za vdigane na novi ky6ti na mangalite, 6toto im se srinaha kerpi4ite. Bih dal samo za naistina nujdae6ti se bylgari.DefaultUser написа: ↑03 ное 2005, 13:22Aко парите се събират от фирми или хора по улицата , няма да участвам ! Предпочитам да отида лично да ги дам на нуждаещите се хора , а не на фирма или на който му кефне да седи на улицата и да ти събира парите !!!
az pomognah i ako imam vyzmojnost pak bih g napravila napravete go i vi e che ako i na vas se sluchi za vas da ima koi da prati sms
-
Няма да участвам, защото не искам да пълня гушите на комуниста, турчина и царя с ДДС. Предпочитам да дарявам лично средства на нуждаещите се.DefaultUser написа: ↑03 ное 2005, 12:48Бих участвал веднага щом си вэемакарта эа GSM но не съм много сигурен че ще пристигнат там където трябва.
-
- Регистриран: 03 юни 2005, 16:10
Участвах с SMS в благотворителната кампания за пострадалите от наводненията в България:)
Досега пратих два SMS-а, единия за кампанията, организирана от BTV, а другия - за тази на Канал 1. Смятам, че съм помогнал, дори и минимално, на нуждаещите се хора. А що се отнася до ДДС-то - финансовият ни министър Орешарски пред камерите се ангажира да се разпореди ДДС-то от събраните сумо също да се използва за пострадалите (друг е въпросът дали няма да се отметне или услужливо да забрави).