TA MAI NQMA NISHTO POLEZNO ZA KACHVANE NA SYMBAIN OS?

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

TA MAI NQMA NISHTO POLEZNO ZA KACHVANE NA SYMBAIN OS?

Мнение от DefaultUser » 08 юли 2004, 09:39

TA MAI NQMA NISHTO POLEZNO ZA KACHVANE NA SYMBAIN OS?nali mnogo go hvalite i ni6to ne kazvate kakvo polezno i interesno moje da se ka4i?e zna4i ne struva ni6to!!!

DefaultUser

Re: TA MAI NQMA NISHTO POLEZNO ZA KACHVANE NA SYMBAIN OS?

Мнение от DefaultUser » 08 юли 2004, 10:35

DefaultUser написа:
08 юли 2004, 09:39
TA MAI NQMA NISHTO POLEZNO ZA KACHVANE NA SYMBAIN OS?nali mnogo go hvalite i ni6to ne kazvate kakvo polezno i interesno moje da se ka4i?e zna4i ne struva ni6to!!!
Хем си прав, хем не си... Аз не мога да кажа нищо конкретно за Симбиян, защото ползвам PocketPC, но общо взето има доста полезен за определени хора софтуеър. С уговорката, че това е така само за хората, на които им трябва. Това е положението и с всяко друго ПДА. За някои е незаменим помощник, а за други абсолютно безполезна джаджа. Явно просто повеето тукашни фенове на смартфони си ги взимат за гъзарията без да имат идея за какво да ги ползват освен за МР3 и камера, което обаче вече имат и конвенционалните модели...

snaipera
Регистриран: 03 юни 2004, 14:27

Мнение от snaipera » 08 юли 2004, 12:45

E KAK DA NIAMA BE!

IA VIJ TUK - http://www.shotlandetsa.data.bg/downloads.html

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 08 юли 2004, 12:46

DefaultUser написа:
08 юли 2004, 12:45
E KAK DA NIAMA BE! IA VIJ TUK - http://www.shotlandetsa.data.bg/downloads.html
ama are mi kaji de.6toto tam nqma ni6to osobeno

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 08 юли 2004, 13:20

DefaultUser написа:
08 юли 2004, 12:46
Ami zavisi na koi kakvo mu triabva - za niakoi prilojenie kato www browser moje da e nenujno ako polzva samo WAP. nai dobre shte e za teb ako se opraviash s angliiskia da otidesh na www.my-symbian.com - tam ima dosta prilojenia s opisanie koe za kakvo sluji. razgledai, procheti i ako nishto ne ti se struva smisleno znachi za teb telefona e chisto i prosto edna slushalka za govorene. imam poznat s P900 koito vadi pisalkata samo kato vavejda novi imena v contact list i osven da zvani i da mu zvaniat nishto drugo ne pravi. eto tova e glupost. az imam nai evtinia smartphone - NGAGE i imam instalirani okolo desetina dopalnitelni programi. primer za neshto koeto nesmart telefon niama - video S SUBTITRI. za bg tova e dosta aktualno. zashtoto vapreki che mogat da zapisvat i da playvat video nesmartovete sa bez nadpisi - shte kajesh - nishto rabota, no az ti go davam za primer za vazmojnostta za customizing. ako na teb nishto v symbian ne ti haresva vzemi si normalen telefon - no da ne stane taka che sled 3 meseca da prochetesh - "Pusnaha edi kakvo si za Symbian" i da kajesh - iskam i az takava programa! SORRY! TOO LATE!

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 08 юли 2004, 13:30

DefaultUser написа:
08 юли 2004, 12:46
gsm maniak - ti si riadko tupo parche. ne razbiram zashto izobshto si si slojil takuv nik??? Vuprosite ti govoriat za teb samia.

Отговори