КОРЕКТЕН ИЛИ НЕКОРЕКТЕН
Re: КОРЕКТЕН ИЛИ НЕКОРЕКТЕН
[email protected]
разбрахме се че ч понеделник схте донесе едно телефонче и се покри...
а лошото е че казах и на жена ми и вчера направо ми скъса нервите - кво стана кво стана....
ми кво стана несериозен тинейджър от Перник тва стана.....
разбрахме се че ч понеделник схте донесе едно телефонче и се покри...
а лошото е че казах и на жена ми и вчера направо ми скъса нервите - кво стана кво стана....
ми кво стана несериозен тинейджър от Перник тва стана.....
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
ХОРА НАИСТИНА Е МНОГО ДОБРЕ ДА СЕ ПОДДЪРЖА ПОСТОЯННО ТАКАВА ТЕМА ВЪВ ФОРУМА ЗАЩОТО ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ГЪМЖИ ОТ НЕКОРЕКТНИ ХОРА Това в бизнеса с мобилни телефони е от години и така и ще си остане но е добре ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ЗНАЯТ ЗА НЕКОРЕКТНИТЕ И НАПРАВО ЗА ИЗМАМНИЦИТЕ. В момента модата да се лъжат хората с безплатните карти фрее прими. ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА РАЗБЕРЕ КАК МАМЯТ И КАК В МТЕЛ ИМ ПОМАГАТ И ЗА ДОСТА ДРУГИ СЛУЧАИ ДА ПИШЕ НА e-mail: [email protected] и да си остави кординати и ще му разкажа много неща. АКО СИ КУПУВАТЕ ФРЕЕ КАРТИ СЪЩО ДРАСНЕТЕ 1 МЕИЛ ДА ВИ КАЖА КАК ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ ИЗМАМА... А ИНАЧЕ НЕКОРЕКТНИТЕ ХОРА КОИТО ПРОДАВАТ ТЕЛЕФОНИ СА ТОЛКОВА МАСОВА ПРАКТИКА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЪБИРАМЕ ПО-БОГАТА 'БАЗА ДАННИ' ЗА ДА СЕ ПАЗИМЕ ОТ ТЯХ ТАКЕ ЧЕ ПИШЕТЕ... АЗ НЕ ПИША ЗА КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ защото слава богу от няколко месеца не съм попадал и нямам пресен...DefaultUser написа: ↑22 окт 2005, 17:34Няма значение, дали си продавач или си купувач, моля дайте свойте фаворити (магазини или часни обяви) за коректност или некоректност. Ето поредния http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/search.php?reg_user_id=10488&q=mpower ако забележите се е регистрилал няколко пъти с различен ник. Защо ми е фаворит-защото се бъзика с хората. Аз му пратих телефон, кото пожела, но то дори не си направи труда да ми вдигне телефона, когато звънях да му кажа, че телефонът го чака в куриерската служба. Добре, че помолих куриерите да ми върнат пратката и изгорях само с 15 лв, иначе пратката седи около 3 дни и плащаш за всеки ден. Както и да е за мен този човек е НЕкоректен. Пишете и за вашите случки с НЕкоректни и коректни хора. Успех
-
"Joro_besniq" от Ст.Загора
Някой си Жоро Бесния от Ст.Загора - изпрати ми преди време тотално неработещ ГСМ, а после се направи на халосан. Не купувайте от него.DefaultUser написа: ↑22 окт 2005, 17:34Няма значение, дали си продавач или си купувач, моля дайте свойте фаворити (магазини или часни обяви) за коректност или некоректност. Ето поредния http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/search.php?reg_user_id=10488&q=mpower ако забележите се е регистрилал няколко пъти с различен ник. Защо ми е фаворит-защото се бъзика с хората. Аз му пратих телефон, кото пожела, но то дори не си направи труда да ми вдигне телефона, когато звънях да му кажа, че телефонът го чака в куриерската служба. Добре, че помолих куриерите да ми върнат пратката и изгорях само с 15 лв, иначе пратката седи около 3 дни и плащаш за всеки ден. Както и да е за мен този човек е НЕкоректен. Пишете и за вашите случки с НЕкоректни и коректни хора. Успех
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re:
Tova ne beshe li otdavna? Pomnja predi godina imashe takav spor tuk vav foruma.
-
Re:
Да, и какво от това. Мошеникът си е мошеник. Естествено, че не бих се опарила втори път, но и хората трябва да бъдат предпазени, имайки предвид, че въпросният предлага десетки телефони за продажба към настоящия момент.DefaultUser написа: ↑04 ное 2005, 20:49Tova ne beshe li otdavna? Pomnja predi godina imashe takav spor tuk vav foruma.
Re:
Редно е да кажа за какво става дума: - Преди време от мен беше купен телефон 3210 от въпросната жена, след 3 седмици тя ми пише,че телефона не работи и иска да изпратя 20лв за компенсация, което според мен е меко казано несериозно. Дотук добре - приемам,че телефона наистина може да се е развалил, да е направил проблем и тя да е права и й предлагам - да ми го изпрати обратно, за да се уверя,че всичко е както тя казва, при което аз съм съгласен да върна парите, за да компенсирам евентуална моя грешка... Нейното предложение е да ми го изпрати с наложен платеж без да мога да го погледна и да знам дали дори това е телефона, който аз съм й изпратил. Предложих да ги изпрати по човек и на място да се уверим двете страни. Последва отказ и почнаха писания във форумите (от март 2004год. )....така и до настоящия момент...
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Благодаря, на всички, които споделят мнението, че темата е важна. Успех
-
Re:
az puk 6te kaja 4e besnia e mnogo korekten prodava4/kupuva4...i drugi koito sa rabotili s nego 6te go potvurdqtDefaultUser написа: ↑04 ное 2005, 21:05Редно е да кажа за какво става дума: - Преди време от мен беше купен телефон 3210 от въпросната жена, след 3 седмици тя ми пише,че телефона не работи и иска да изпратя 20лв за компенсация, което според мен е меко казано несериозно. Дотук добре - приемам,че телефона наистина може да се е развалил, да е направил проблем и тя да е права и й предлагам - да ми го изпрати обратно, за да се уверя,че всичко е както тя казва, при което аз съм съгласен да върна парите, за да компенсирам евентуална моя грешка... Нейното предложение е да ми го изпрати с наложен платеж без да мога да го погледна и да знам дали дори това е телефона, който аз съм й изпратил. Предложих да ги изпрати по човек и на място да се уверим двете страни. Последва отказ и почнаха писания във форумите (от март 2004год. )....така и до настоящия момент...
-
Re:
Аз говоря само от собствен опит - продаде ми напълно неработещ телефон и отказа да ми върне парите. По-точно ми каза, че щял да ми ги върне, ако съм имала път до Стара Загора. Коректен продавач, ха-ха.DefaultUser написа: ↑05 ное 2005, 13:13az puk 6te kaja 4e besnia e mnogo korekten prodava4/kupuva4...i drugi koito sa rabotili s nego 6te go potvurdqt
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re:
Здравейте, Диана. Преди всичко искам да подчертая, че не защитавам никого! Спецялно въпросния телефон, ако не се лъжа Нокиа 3210 е много стар модел и е купен на старо, нали? Въпросът ми е следния: Когато сте закупили телефона, той с гаранция ли беше или без? Ако е бил с гаранция, би трябвало да го изпратите обратно, за да се ремонтира, ако ли не, ремонтът е за ваша сметка. Не знам точно вашия случай, но мисля, че е несериозно, ако съдя по обяснението на Бесния, слаед три седмици да искате да върнете телефона(ако е бил без гаранция). Съжалявам за тази неловка ситуация и ви желая късмет, занапред.