NOKIA 6600 SIMBIOZA MEJDU DYRVO I KAMYK
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
NOKIA 6600 SIMBIOZA MEJDU DYRVO I KAMYK
xaxa.nali i vie taka mislite!!!>>??
Re: NOKIA 6600 SIMBIOZA MEJDU DYRVO I KAMYK
???????????????????????????????????????????????????????????????? Towa che zawijdash che go njamsh ne oznachawa da goworish gluposti. Zashto mislish taka?
-
ami 6toto si tyyyyyyyyyyyyyyyyyyypDefaultUser написа: ↑16 юли 2004, 17:36???????????????????????????????????????????????????????????????? Towa che zawijdash che go njamsh ne oznachawa da goworish gluposti. Zashto mislish taka?
Kakwo da ti kaja priatelu, ot samia ti otgowor se podrazbira intelektualnoto ti niwo, taka che prosto njama smisal da sporim. Moeto opredeleno ne tolkowa nisko. :)
-
abe priatelu aide ti kaji za6to 6600 e dobyr gsm nali si na visoko nivo are dokaji go de.vse pak az ne kazvam 4e razbiram mnogo ot gsm ama ti si si nai-dobriq i trqbva da se dokaje6 pred 6irokata publika!>/?DefaultUser написа: ↑16 юли 2004, 19:02Kakwo da ti kaja priatelu, ot samia ti otgowor se podrazbira intelektualnoto ti niwo, taka che prosto njama smisal da sporim. Moeto opredeleno ne tolkowa nisko. :)
ЕЕЕ mi ne si bil tolkowa prost. Edin sawet : sledwashtia pat ne dawaj takiwa otgowori, zashtoto zwuchi adski tapo. Takaaa, znachi iskash da ti kaja zashto e dobar. Waw foruma i ma bezbroj temi za tozi telefon, srawnenia mnenia i kakwo li oshte ne, opiswal sam mnogo pati kakwo mu e hubawoto. I ne mi se powtarja poweche, zatowa eto po-nakratko 3 tochki :
1. Dobra cena - 589 lw. (SX 1 = 700 lw.)
2. Dobar Design i razmer (wse pak e po-dobre ot 3650/60
3. Otlichna funkcionalnost WHY?? SIMPLE > Symbian OS 7.0
Eto ti oshte edna simbioza.
1. Dobra cena - 589 lw. (SX 1 = 700 lw.)
2. Dobar Design i razmer (wse pak e po-dobre ot 3650/60
3. Otlichna funkcionalnost WHY?? SIMPLE > Symbian OS 7.0
Eto ti oshte edna simbioza.
-
samo zaradi tova da si vzema tozi gsm?!ne6to mai ne znae6 6to e dobyr.sega mi se pravi6 4e ne iska6 da pi6e6 za6toto go imalo vyv foruma.prosto ne iska6 za6toto ne znae6.e tova.zna4i 6600 ne e hubav gsm.a ako gre6a mi otgovori na vyprosaDefaultUser написа: ↑16 юли 2004, 19:21ЕЕЕ mi ne si bil tolkowa prost. Edin sawet : sledwashtia pat ne dawaj takiwa otgowori, zashtoto zwuchi adski tapo. Takaaa, znachi iskash da ti kaja zashto e dobar. Waw foruma i ma bezbroj temi za tozi telefon, srawnenia mnenia i kakwo li oshte ne, opiswal sam mnogo pati kakwo mu e hubawoto. I ne mi se powtarja poweche, zatowa eto po-nakratko 3 tochki : 1. Dobra cena - 589 lw. (SX 1 = 700 lw.) 2. Dobar Design i razmer (wse pak e po-dobre ot 3650/60 3. Otlichna funkcionalnost WHY?? SIMPLE > Symbian OS 7.0 Eto ti oshte edna simbioza.
Hahahahha Pochti se zabi sam. Kazwash che se izmakwam, ti waobshte potarsili moi mnenia, jawno ne. W sluchaja ti se izmakwash. Ti kogato si kupuwash telefon kakwo gledash? Horata ili si izbirat po design ili po funkcionalnost ili po pari, kaji ti po kakwo si izbirash telefona. Saznawash li waobshte absurda na twoja otgowor. Parwo nikoj ne te kara da go kupish, wtoro "SAMO ZARADI TOWA LI" Emi horata za kakwo si kupuwat telefoni-za da goworjat i dr. neshta. Po kakwo go izbirat po seriinia nomer li. Goljama shuahumiga si. Ja kaji po toja sluchaj kakwo ti e mnenieto za SL45, po dobar li e ot 6600?
Moeto mnenie e 4e avtora na temata se doblijava po intelekt do zaglavieto na pusnatia si komentar... heheheheee ;)
-
e mnogo qsno 4e sl45.xaxa.ne be 6eguvam se .e kyv e toq vypros.to e qsno.ti pak me misli6 za ebati...pri kopuvane na gsm mnogo qsno 4e pyrvo gledam cenata.za6toto ako nqma6 pari za nqkoi gsm.... kyv e smisyla.ama sega 6600 biva maa.....neee we.ima i po dobri deDefaultUser написа: ↑16 юли 2004, 20:25Hahahahha Pochti se zabi sam. Kazwash che se izmakwam, ti waobshte potarsili moi mnenia, jawno ne. W sluchaja ti se izmakwash. Ti kogato si kupuwash telefon kakwo gledash? Horata ili si izbirat po design ili po funkcionalnost ili po pari, kaji ti po kakwo si izbirash telefona. Saznawash li waobshte absurda na twoja otgowor. Parwo nikoj ne te kara da go kupish, wtoro "SAMO ZARADI TOWA LI" Emi horata za kakwo si kupuwat telefoni-za da goworjat i dr. neshta. Po kakwo go izbirat po seriinia nomer li. Goljama shuahumiga si. Ja kaji po toja sluchaj kakwo ti e mnenieto za SL45, po dobar li e ot 6600?