Interesni vyprosi

НЕРЕГИСТРИРАН!
Регистриран: 18 юни 2004, 15:29

Interesni vyprosi

Мнение от НЕРЕГИСТРИРАН! » 09 авг 2004, 02:39

Reshih da pusna edna obrazovatelna tema, koqto 6te se haresa na dosta ot vas.Samo trqbva nqkoi da otgovori na vyprosite mi i gotovo. Ne vi li pisnaha samo temi ot roda na SX65, S neznam si kolko, N 1111 ???
Mobilnite telefoni imat dosta nepoznati za obiknoveniqt potrebitel funkcii, prilojeniq i extri, koito spadat kym tqh, razni termini kato naprimer:

-HSCSD
-QWERTY
-EDGE среда
-XHTML
-EMS
-Nokia Smart Messaging
-GPRS Class 10 konkretno!
-UMTS
-CSTN
-Push-to-Talk
-BlackBerry Built-In
-TFT
-QuickShare
-Smartner
-RIM BlackBerry
-Visto
-Extended Systems
-CCD камера
-True USB
-двойна камера
-WiFi
-Instant Messaging
-IPSec VPN клиент
-CMOS
-RS-MMC
-UFB Display
-i-mode™

Ako vseki obqsni po ne6to ot vsi4ko tova pak 6te e dobre. Haide, znae6tite, kyde ste?

better_boy
Регистриран: 29 май 2004, 19:28

Re: Interesni vyprosi

Мнение от better_boy » 09 авг 2004, 10:15

-HSCSD- visokoskorosten CSD {visokoskorosno predavane ne danni 4rez ISDN vruzka}

-QWERTY-tva ne go znam

-EDGE среда- "sreda" ne zacepvam kakvo ozna4ava ina4e EDGE i "sistema" za namalqvane na natovarvaneto na mobilnite mreji {za BG e bezpolezna}

-XHTML-vazmojnost za otvarqne na internet stranici 4rez mobilniq tel
-EMS- odaljen SMS s vazmojnost za ispra6tane na kartinki i tn

-Nokia Smart Messaging - za tva si nqmam i predstava

-GPRS Class 10 konkretno! -konkretno ne moga da go obqsnq

-UMTS-standart za visokoskorosten transver na danni ili po dryg na4in kazano- mobilna mreja ot 3 pokolenie

-CSTN-vid displei {pove4e nz}

-Push-to-Talk-GSM-a ti stava ne6to kato yokitoki-pove4e nz

-BlackBerry Built-In-vgradeno BlackBerrykoeto nz kvo zna4i

-TFT-vid displei -vodi se kato nai-dobriq

-QuickShare-tva nz

-Smartner-KVO???

-RIM BlackBerry-nz

-Visto-nz

-Extended Systems-NZ

-CCD камера-vid kamera {po-to4no vida na matricata}

-True USB-mi mai ne6to za vruska s komputer

-двойна камера- az go razbiram kato dve kameri v 1 tel

-WiFi-tva e nai-noviq standart za predavene na danni-znam 4e e ne6to ot porqdaka na 60-70mb/sek

-Instant Messaging-nz

-IPSec VPN клиент-nz

-CMOS-tva mai be6e vid namatricata na nqkoi kameri-pove4e nz

-RS-MMC-po-malka kato razmeri mmc {vid cifrova pamet?

-UFB Display-vid display pove4e nz

-i-mode™ -znam 4e GSM - a mi go ima ma nqmam ideq kvo e :(

sori 4e ne sa vsi4kite ma ne sum hode6ta enciklopediq;)

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Мнение от DefaultUser » 09 авг 2004, 12:58

DefaultUser написа:
09 авг 2004, 02:39
Reshih da pusna edna obrazovatelna tema, koqto 6te se haresa na dosta ot vas.Samo trqbva nqkoi da otgovori na vyprosite mi i gotovo. Ne vi li pisnaha samo temi ot roda na SX65, S neznam si kolko, N 1111 ??? Mobilnite telefoni imat dosta nepoznati za obiknoveniqt potrebitel funkcii, prilojeniq i extri, koito spadat kym tqh, razni termini kato naprimer: -HSCSD -QWERTY -EDGE среда -XHTML -EMS -Nokia Smart Messaging -GPRS Class 10 konkretno! -UMTS -CSTN -Push-to-Talk -BlackBerry Built-In -TFT -QuickShare -Smartner -RIM BlackBerry -Visto -Extended Systems -CCD камера -True USB -двойна камера -WiFi -Instant Messaging -IPSec VPN клиент -CMOS -RS-MMC -UFB Display -i-mode™ Ako vseki obqsni po ne6to ot vsi4ko tova pak 6te e dobre. Haide, znae6tite, kyde ste?
QWERTY-vid klaviatura(kato na kompa) na koiato vav gornia liav agal se namirat bukvite Q,W,E,R,T,Y, -Nokia Smart Messaging-KATO EMS SAMO 4E SAMO MEJDU TELEFONI NA NOKIA I NIAKOI MODELI NA SAMSUNG -GPRS Class 10-(3+2,4+1) na4i 3+2 sa taimslotovete za dawnload a 4+1 sa taimslotovete za upload kolkoto pove4e taimslotove ima6 tolkova ti e po barz GPRS-a CSTN vid displei koito e po evtin ot drugite no ne tolkova ka4estven BlackBerry Built-In- ne go znam QiuckShare- neznam niakoi ako znai da kaji 6tot otdavna sa 4udia kvo e samo znam 4e SE go izpolzvat Smartner-neznam -RIM BlackBerry-nz -Visto-nz -Extended Systems-NZ -True USB neznam -двойна камера-mi mai dve kameri v edin telefon-ednata za videotelefoniq(v 3G mrejite) drugata za snimki i klipove taka mislq -WiFi-bezji4en dostap do internet ot laptop ili PDA v sofia ima izgradena takava mreja vav sofialand i na o6te nqkolo mesta (nari4at se hotspot) no samo v sofialand e besplatno(zasega) -Instant Messaging-nz UFB Display-mislq 4e be6e displai koito se vijda dobre na iarka slan4eva svetlina ili mai be6e UFD niakoe ot dvete i-mode™-neznam niakva mreja za GSM be6e mai Emi tui znam az niakoi drug da kaje za ostanalite det ne gi znam

nickson
Регистриран: 28 май 2004, 19:34

Мнение от nickson » 09 авг 2004, 14:12

Instant Messaging - Chat, Izprashtane na saobshtenie w realno wreme - mIRC, ICQ, Yahoo Messenger, MSN Messenger...

Леонард
Регистриран: 01 юни 2004, 15:55

Мнение от Леонард » 09 авг 2004, 16:27

XHTML-Vodi se kato podobrena versia na Internet HTML stranitzite.
Quick Share-Tehnologia na Sony Ericsson za po-burza razmiana na snimki,melodii,prilojenia i drugi takiva.Naprimer samo s edno-dve natiskania moje6 da izprati6 snimka na televizora si,ako ima6 Image Viewer aksesoara na SE.Bukvalno"Burzo Spodeliane".
UFB Display-Razraboten ot Samsung i mejdinen po ka4estvo ot CSTN i TFT.
i-mode-yaponska versia na na6ia WAP.
TFT display-edin ot nai-dobrite displei.Nedostatukut my e,4e ne se vijda dobre na sluntze.Nai-dobriat e TFD.Toi ima po-iarki i kontrastni tzvetove i se vijda na sluntze.

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Мнение от DefaultUser » 09 авг 2004, 17:29

DefaultUser написа:
09 авг 2004, 02:39
Reshih da pusna edna obrazovatelna tema, koqto 6te se haresa na dosta ot vas.Samo trqbva nqkoi da otgovori na vyprosite mi i gotovo. Ne vi li pisnaha samo temi ot roda na SX65, S neznam si kolko, N 1111 ??? Mobilnite telefoni imat dosta nepoznati za obiknoveniqt potrebitel funkcii, prilojeniq i extri, koito spadat kym tqh, razni termini kato naprimer: -HSCSD -QWERTY -EDGE среда -XHTML -EMS -Nokia Smart Messaging -GPRS Class 10 konkretno! -UMTS -CSTN -Push-to-Talk -BlackBerry Built-In -TFT -QuickShare -Smartner -RIM BlackBerry -Visto -Extended Systems -CCD камера -True USB -двойна камера -WiFi -Instant Messaging -IPSec VPN клиент -CMOS -RS-MMC -UFB Display -i-mode™ Ako vseki obqsni po ne6to ot vsi4ko tova pak 6te e dobre. Haide, znae6tite, kyde ste?
Za vsicki tvoi vuprosi ima edin otgovor: http://www.webopedia.com/ Tezi koito ne znaiat Eng. da se bruknat za kur(s)ove :PPP P.S. Izvun temata: Tia deto karat horata da pishat na Kirlica ne otchitata che Bulgarite izvun BG chesto niamat uslovia da chetet/pishat na kirilica. Na niakoi mesta se namesvat tupi durshavni chinivnici i drugi "otgovariashti za reda" v Inet deto ne mogat nishto osven BG da chetat. Vladee li chovek samo BG za tehnichar ne stava - da hodi da si prikazva s konete na selo na BG.

Отговори