Сприятелявайте се с МобилТел
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Сприятелявайте се с МобилТел
Мобилтел на практика повишава цените, защото разговорите се таксуват на 30-та секунда, а не както преди на 15-та секунда. Така на практика говориш 2 пъти по-малко, а плащаш 2 пъти повече! Подли мизерници са М-Тел!
-
Re: Сприятелявайте се с МобилТел
Prav si, ama kvo da se pravi... she gledat da ni iztsedyat kolkoto mogat pove4e, predi da pusnat tretiya gsm operator... gadni kopelentsa!!!DefaultUser написа: ↑13 авг 2004, 00:17Мобилтел на практика повишава цените, защото разговорите се таксуват на 30-та секунда, а не както преди на 15-та секунда. Така на практика говориш 2 пъти по-малко, а плащаш 2 пъти повече! Подли мизерници са М-Тел!
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
Mi govorete s BTK kat ne vi iznasq. Slagate po edna makara na gyrba, edin fax aparat otpred, prihvashtate liniq ot nqkyde i si hodite kydeto si iskate
-
borkata3000 shte govorim do 5 godini po VoIP ot vseki GSM. Za primer v golemite gradove v USA veche montirat 802.11 Access points v ulichnite lampi (hem navisoko da ne gi kradat, hem da ima ot kude da cherpiat tok). Sled 10-15 godni mobilnite operatori shte sa na sushtoto deredje kakto harienite pismata i stacionarnite telefoni - izchezcasht vid vkluchen v cervenata kniga na komunikaciite. Jalkoto e che vupreki vsicki prikazki pak sme 10 godini nazad spriamo razvitite durshavi. Na mnogo hora ne im iznasia i vzemat nai pravilnoto reshenie - vun ot Bulgaria - akulite tuka da se hraniat ot razgovorite na pensionerite (to skoro i taka shte stane). Otivat tam kudeto hem im plashtat mnogo poveche za truda, hem cenite (na mobilnite razgovori) sa po niski, hem se otnasiat s tiah s uvashenie.DefaultUser написа: ↑13 авг 2004, 03:07Mi govorete s BTK kat ne vi iznasq. Slagate po edna makara na gyrba, edin fax aparat otpred, prihvashtate liniq ot nqkyde i si hodite kydeto si iskate
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
Кагемуша, ne mi govori za razvitite dyrvawi, za6oto znaesh li kolko ot tyi nare4enite 'funkcii' na na6ite GSM aparati poddyrjani ot M-Tel ne se poddyrjat da kajem ot T-Mobile i Vodafone v England, Ireland, ... 6te iam i o6te, no samo za tqh sym siguren! Razwiti s tehniki ot 20 godini
neznam dali 6te iz4eznat skoro gsm mrejite,no sam siguren 4e mtel ako prodaljava s tezi pe4albi skoro moje da e po-cenen i ot pravitelstvoto ni.kato se prodava 6te se govori za desetki miliardi a ne samo za 2.
globul imat 6ansa da skolasat no za tiah vremeto mina.taka 4e mtel 6te pravi s nas kakvoto tia si re6i i nikoi ne moje da i se protivopostavi(zasega) nie samo 6te stoim i 6te gledame kato svideteli
globul imat 6ansa da skolasat no za tiah vremeto mina.taka 4e mtel 6te pravi s nas kakvoto tia si re6i i nikoi ne moje da i se protivopostavi(zasega) nie samo 6te stoim i 6te gledame kato svideteli
-
Ми че то и Глобул направиха минималното таксуване на 30 сек. Все пак за "Семейство и приятели на М-тел, въпреки, че вече се таксуват минимум 30 сек. - започва да излиза по-евтин разговора от старата цена, след 18-тата секунда. Първоночолното таксуване е 21 стотинки с ДДС, което е с 3 повече от 18-сете досега. Виж при останалите разговори е по-кофти ситуацията. Преди цената на минута беше 99 стотинки, а при първоначално таксуване от 15 секунди, гълташе 25 стотинки. Сега при цена 78 стотинки, веднага отиват 39 стотинки. Реално разговорът започва да излиза по-евтин след 25-тата секунда.DefaultUser написа: ↑13 авг 2004, 00:17Мобилтел на практика повишава цените, защото разговорите се таксуват на 30-та секунда, а не както преди на 15-та секунда. Така на практика говориш 2 пъти по-малко, а плащаш 2 пъти повече! Подли мизерници са М-Тел!
-
Borkata 3000, ne si prav, chove4e! Specialno za T-Mobil i Vodaphone nyama funkcia koyato da ne se poddurja! Az sum jivial 12 godini v Germania i v Anglia, shte ti dam primer s T-Mobil v Germania: i tam se taksuva na 30 sek, oba4e silnia traffic ot 8.00h do 19.00h struva 9 centa minutata, a slabia traffic ot 19.00 do 8.00h e 5 centa minutata. Ot polunosht 00.00h do 04.00 e bezplatno!!! Tam horata razgovariat vseki den s chasove po mobilnite si telephoni! Dori i bezrabotnite, daje te nai-mnogo! Pri dohodite na Zapad takiva ceni sa si napravo - po-evtino ot bezplatno!!! Vsi4ko, koeto e izmisleno kato funkcii za GSM aparati se poddurja, che dori imat ve4e i 3G mreji! V England puk da ne govorim - Tam kato stanesh abonat na koia da e GSM mreja i polu4avash 500 minuti bezplatno, a sled iz4erpvane na tezi minuti polu4avash namalenie 50% za sledvashtite 200 minuti razgovori. Cenite na minutka niama da ti gi kazvam, za da ne ti razvaliam nastroenieto i da ne ti uvredia patriotizma. Ako ti gi kaja, vednaga shte namrazish i M-Tel i Bulgaria izobshto! Pointeresuvai se kak e v chujbina i togava zashtitavai kolkoto si iskash tezi banditi M-Tel, ako imash dovodi! Budi realist!!!DefaultUser написа: ↑13 авг 2004, 10:24Кагемуша, ne mi govori za razvitite dyrvawi, za6oto znaesh li kolko ot tyi nare4enite 'funkcii' na na6ite GSM aparati poddyrjani ot M-Tel ne se poddyrjat da kajem ot T-Mobile i Vodafone v England, Ireland, ... 6te iam i o6te, no samo za tqh sym siguren! Razwiti s tehniki ot 20 godini
-
За сведение М-Тел държи НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ В ЕВРОПА за всичките си услуги. Когато съм в чужбина и кажа чий абонат съм настава много забавна ситуация - някои хора ме гледат с искрено съжаление, а други ми завиждат, че мога да си позволя засега такива разходи за мобилен телефон! Разбирате ли, дори когато са се появили първите мобилни телефони, дори тогава в нормалните държави не е било толкова скъпо, както е сега в България! Не е вярно и че М-Тел подържа повече услуги и функции от другите мрежи. Дори е обратното. Аз си купих Нокия 6230 и тя има много допълнителни функции, които са нещо обикновено и отдавна актуално в другите страни. Като отида в някой офис на МТЕЛ или се обадя на *88 да ги попитам как се активира еди-какво си и дежурния отговор е - "не се подържа от М-Тел, обадете се след няколко месеца" или направо "това не се предлага от нас и не е планувано". Дано скоро стане и третия джи-ес-ем оператор, да паднат чувствително цените и нещата да се раздвижат, защото тая работа с М-Тел си е жив пладнешки грабеж от хората, които наистина имат нужда от мобилни услуги, а на някои дори работата им зависи от това, за да си изкарват хляба! Аз сега съм и на МТЕЛ и на ГЛОБУЛ, на МТЕЛа ме търсят, а звъня от ГЛОБУЛа! Абе сиромах човек - жив дявол!!!DefaultUser написа: ↑13 авг 2004, 12:45Ми че то и Глобул направиха минималното таксуване на 30 сек. Все пак за "Семейство и приятели на М-тел, въпреки, че вече се таксуват минимум 30 сек. - започва да излиза по-евтин разговора от старата цена, след 18-тата секунда. Първоночолното таксуване е 21 стотинки с ДДС, което е с 3 повече от 18-сете досега. Виж при останалите разговори е по-кофти ситуацията. Преди цената на минута беше 99 стотинки, а при първоначално таксуване от 15 секунди, гълташе 25 стотинки. Сега при цена 78 стотинки, веднага отиват 39 стотинки. Реално разговорът започва да излиза по-евтин след 25-тата секунда.
-
Ами отиди стани абонат на Глобул, ама и там не е цвете, да знаеш! Уж промоции това-онова, ама пак се набутваш. Все пак по-добре е в Глобул!DefaultUser написа: ↑13 авг 2004, 14:50За сведение М-Тел държи НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ В ЕВРОПА за всичките си услуги. Когато съм в чужбина и кажа чий абонат съм настава много забавна ситуация - някои хора ме гледат с искрено съжаление, а други ми завиждат, че мога да си позволя засега такива разходи за мобилен телефон! Разбирате ли, дори когато са се появили първите мобилни телефони, дори тогава в нормалните държави не е било толкова скъпо, както е сега в България! Не е вярно и че М-Тел подържа повече услуги и функции от другите мрежи. Дори е обратното. Аз си купих Нокия 6230 и тя има много допълнителни функции, които са нещо обикновено и отдавна актуално в другите страни. Като отида в някой офис на МТЕЛ или се обадя на *88 да ги попитам как се активира еди-какво си и дежурния отговор е - "не се подържа от М-Тел, обадете се след няколко месеца" или направо "това не се предлага от нас и не е планувано". Дано скоро стане и третия джи-ес-ем оператор, да паднат чувствително цените и нещата да се раздвижат, защото тая работа с М-Тел си е жив пладнешки грабеж от хората, които наистина имат нужда от мобилни услуги, а на някои дори работата им зависи от това, за да си изкарват хляба! Аз сега съм и на МТЕЛ и на ГЛОБУЛ, на МТЕЛа ме търсят, а звъня от ГЛОБУЛа! Абе сиромах човек - жив дявол!!!