5G предплатена карта Виваком
Re: 5G предплатена карта Виваком
Имам предплатена карта на виваком ,може ли на нея да имам , да речем роуминг с Гърция ?
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Да има роуминг в ЕС!zezienez написа:Имам предплатена карта на виваком ,може ли на нея да имам , да речем роуминг с Гърция ?
А Гърция е в ЕС!
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Плана е добре и то не е като при Виваком реалната цена да е 23-24лв за 2Mbs,ако не е в комбинация!mjoy383 написа:на а1 офертата за предплатените карти е може би най-добрата. Иначе ако трябва да съм честен. На йетел за 20 лева поне имаш неограничени разговори и верно на по-бавен нет ама и 2 мгбс си е ок за гледане на клипове. Пробвахме с един приятел. Даже тв-то на булстком върви.
Но пък Вива имат предимство със смс-те!
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Смешна работа
Да им пващаш 24лв за 2Mbs е много смешно предложение , предплатената е много по добре.
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
VIVACOM предлага ли eSIM на абонати по e-mail?
Telekom Германия подменя физически с eSIM безплатно при заявка.
Telekom Германия подменя физически с eSIM безплатно при заявка.
Виваком не предлага е-сим на предплатената си услуга. Пише го на сайта им и може да се види.
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Информацията ти не е актуална!
VIVACOM предлага eSIM на предплатени карти A1 и Yettel нямам информация
Въпроса ми е защо не се изпраща тази карта по e-mail в .pdf безплатно както процедират операторите в Германия а се налага да посетя магазин и заплатя такса
В реда на мисли защо ми е да активирам Електронно идентифициране като не мога да получа eSIM по електронен път
VIVACOM предлага eSIM на предплатени карти A1 и Yettel нямам информация
Въпроса ми е защо не се изпраща тази карта по e-mail в .pdf безплатно както процедират операторите в Германия а се налага да посетя магазин и заплатя такса
В реда на мисли защо ми е да активирам Електронно идентифициране като не мога да получа eSIM по електронен път
Не не предлага , прехвърлих си номер на йетел на план от предплатена на Виваком защото казаха в офиса че не им дават
Днес се случи странно събитие на предплатената на Виваком , без да са провеждани разговори и изпращани смс при налични 300 гб интернет и 25000 мин и 1800 смс за няколко часа след зареждане на пари по картата изчезнаха от баланса 1,16 лв.Ако започнат с такива номера то картата става доста не изгодна.