5G предплатена карта Виваком
Re: 5G предплатена карта Виваком
Точно така и се чуваше много готино все едно Виваком- Виваком с айфон
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Виваком- Виваком добре ли се чува?
Защото А1 - Виваком е тотален ужас!
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
При мен поне се чува идеално.monster789 написа: ↑07 юни 2023, 11:28Виваком- Виваком добре ли се чува?
А, чува се ?!? Отврат си е комуникацията между Виваком и А1, не го оправиха това....
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Операторите в соствената си мрежа си се чуват Ок, но нали сме балкански селтаци, искат непрекъснато да се прецакват и да демонстрират кой е по-по-най. Аз лично не разбирам тоя манталитет ама грам не го разбирам това.
При зареждане на предплатена с 8лв подарък 2000мб
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
А как стоят нещата с роуминга с предплатена карта на Виваком? Има ли ядове?
Роумингът е включен автоматично. Ползва ти данните за ЕС от пакета или плащаш €1,80 на ГБ без ДДС, ако си свършиш данните или ако нямаш активиран пакет (0.0042 лв. на МБ). Имаш роуминг партньори като при postpaid. Т.е. в някои страни твърдят как имат роуминг с оператори, ама не ти дават да се свържеш с тях заради steering. Например в Германия те набутват на O2 DE, въпреки че твърдят, че имат 5G роуминг и на Telekom DE. По закон Виваком не могат да ти дадат 5G в България и после в ЕС да нямаш 5G, където другите клиенти на договор имат 5G.monster789 написа: ↑10 юни 2023, 23:11А как стоят нещата с роуминга с предплатена карта на Виваком? Има ли ядове?
това със steering-а съм го "ял" в Словакия. Там вивата само на О2 я пускат. Въпреки че на сайта им пише че на телеком имат 5G.
Я кажи какво точно ще рече този "steering"?
П.С. на абонамент съм.
Я кажи какво точно ще рече този "steering"?
П.С. на абонамент съм.