Free2GO - какви минимални суми да зареждам
Free2GO - какви минимални суми да зареждам
Здравейте. До вчера бях на предплатена "GET MAX", от днес Виваком принудително ме натресе на предплатена Free2GO. Измени ми плана своеволно и най-безотговорно. Ако зареждам СИМ картата на всеки 60 дни с 4 лева, какво ще се получи? Ще мога ли да я ползвам за изпращане на един SMS в месец (аз само за този един SMS я ползвам, за нищо друго). Разбирачите, моля помагайте, как най-тънко мога да мина?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Re: Free2GO - какви минимални суми да зареждам
Валидноста на карта се удължава от датата на зареждането с 12 месеца, а валидността на баланса (разполагамия кредит в лева) с 60 дни.
Следете валидността на баланса в тяхното приложение (може и на друг телефон).
Най-удачно по 4 лв на предния ден (аларма) преди изтичането!
Следете валидността на баланса в тяхното приложение (може и на друг телефон).
Най-удачно по 4 лв на предния ден (аларма) преди изтичането!
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Благодаря колега, така ще направя.
Аз си оставям по 10 лв баланс и има пакет за 10 лв който си го дърпа на 30 дни автоматично. Просто всеки месец вкарвам по 10 лв през my vivacom
Благодаря ти колега, за споделения твой опит. Изглежда, че тези 10 лева на месец ти стабилно ги ползваш, щом купуваш цял пакет всеки месец.
Ей така да седи натрупали да се 100 гб и не знам си колко минути. Имал смарт У за мен и детето
Как са се натрупали 100гб? Нямат ли лимит като заредиш 10 лв до 28 дни да използваш минутите и нета иначе после изчезват.