Mobix; Сателитна телевизия – отзиви.

ET
Регистриран: 04 дек 2005, 00:16
Контакти:

Re: Mobix; Сателитна телевизия – отзиви.

Мнение от ET » 14 окт 2021, 15:07

И аз ползвах Мобикс 2-3 години. Като цяло съм доволен, тъй като при мен сигнала е слаб. Можех да гледм онлайн телевизия, вървеше и онлайн обучението на сина ми. Става въпрос за къща в отдалечена местност. Не съм проверявал честотата на сигнала. Тук в района е само една клетка и квото е, такова, няма избор. Единствено, когато се съберем 3-4 души, 60 000 Мб свършваха бързо. По тази и по финансови причини прекратих договора и преминах към А1 услугата Нетбокс, където ползвам за 10 лв. 100 000 Мб, а първите 6 месеца е 5 лв. таксата. Не са ми предлагали 300 000 Мб при преподписване, февруари преподписах за 34лв. общо Мобикса плюс гласова услуга. При изчерпване на 60-те можеш да си платиш 3 лв. за още 30 Гб.
Тъй като стана дума и са сателитна ТВ, интересува ме има ли вече възможност през сателитната антена да получа и интернет? Досега са ми казвали, че няма.

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Re: Mobix; Сателитна телевизия – отзиви.

Мнение от Swabhav » 14 окт 2021, 15:14

ET написа:
14 окт 2021, 15:07
Тъй като стана дума и са сателитна ТВ, интересува ме има ли вече възможност през сателитната антена да получа и интернет? Досега са ми казвали, че няма.
Виваком предлага сателитен интернет, но можеш да го видиш на сайта им, в бизнес частта. Поне там съм виждал, как става заявката трябва да питаш в оператора.

Отговори