Нова ТВ услуга от Виваком - EON
Re: Нова ТВ услуга от Виваком - EON
TV GO спира на 1 Октомври. Честито!
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
На tvgo гледам пакета диема екстра включен ми е в абонамента Unlimited 50 в ЕОН мобилното приложение (EONFULL) ги нямам диемите. Нещо не им разбирам въртележките ново приложение ли трябва да инсталирам?
Активирах пакета, но по никакъв начин не мога да гледам.
Гледам и чета инструкции, но никак не става?!
Гледам и чета инструкции, но никак не става?!
Нито в мобилното приложение, нито в my.vivacom.bg се появява това, аз за това питам тук
Активирах пак, че нямам eon у дома. На телефона обаче ми дава, че ползвам абонамента за ip телевизия. Довечера ще пробвам дали ще работи на приложението на телевизора. Явно ще ни трансферират зорлем тея дето нямаме eon.dimitrov68 написа: ↑13 авг 2021, 19:14Screenshot 2021-08-13 at 19-13-41 Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (113) - август 2021.png
Регистрацията за абонатите на мобилни услуги става само чрез мобилен номер, не с имейл.
И трябва да си ъпдейтнете приложението Еон първо.
И пакета е най-малкия възможен без нова тв и бтв, така че не се надъхвайте излишно.
Каквото беше на ТВ Го фрий такова е и на ЕОн с разликата, че платените допълнителни пакети към ТВ Го не вървят на ЕОна(Диеми,7/8, Макси,Дисни...)
И трябва да си ъпдейтнете приложението Еон първо.
И пакета е най-малкия възможен без нова тв и бтв, така че не се надъхвайте излишно.
Каквото беше на ТВ Го фрий такова е и на ЕОн с разликата, че платените допълнителни пакети към ТВ Го не вървят на ЕОна(Диеми,7/8, Макси,Дисни...)
Аз си имам всички канали на мобилния eon. Нямам допълнителни като диема и hbo, никога не съм плащал за тях... Странното е, че ми свързва абонамента с домашната телевизия, а не с номера. Якото е, че мога директно у дома да шервам на телевизора, без да има вързан кабел за eon. Ама тва, че не върви 7/8 e голяма трагедия!
Говоря за Eon Mobile Mini,който е еквивалента на ТВ Го Фрий.
Изпратено от моят Redmi Note 8 Pro с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi Note 8 Pro с помощта на Tapatalk