Нова ТВ услуга от Виваком - EON
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Re: Нова ТВ услуга от Виваком - EON
Много наивен проблем имам с мобилното приложение... Когато го инсталирам въвеждам, език, после vivacom, и когато трябва да вляза с тел. номер (на мен ми се показва опцията влизане с имейл) не мога да видя това, понеже приложението ми работи само в landscae режим, портретен не може да се нагласи. И тук идва проблема ми, когато си купя абонамент за Макс спорт примерно, не мога да го гледам, понеже трябва да съм влязал в приложението с тел. номер, а не с имейл... А аз не мога да вляза с тел. номер, защото стои само в landscape режим винаги. Слагах стари версии, но не мога да вляза с номер и това е, следователно не мога да гледам купените абонаменти от позволяващия ми бюджет. Говорих с оператор на 123 и той ми каза, че трябва да вляза с тел. номер, за да ми се отворят каналите иначе с имейл не можело. Та как да го накарам това чудо да проработи в портретен режим, за да вляза с номера си... С Android 11 съм, Oneplus 7t Pro.
Потърсете програма, която обръща режимите за всяко приложение!venciminchev написа: ↑11 сеп 2021, 20:20Много наивен проблем имам с мобилното приложение... Когато го инсталирам въвеждам, език, после vivacom, и когато трябва да вляза с тел. номер (на мен ми се показва опцията влизане с имейл) не мога да видя това, понеже приложението ми работи само в landscae режим, портретен не може да се нагласи. И тук идва проблема ми, когато си купя абонамент за Макс спорт примерно, не мога да го гледам, понеже трябва да съм влязал в приложението с тел. номер, а не с имейл... А аз не мога да вляза с тел. номер, защото стои само в landscape режим винаги. Слагах стари версии, но не мога да вляза с номер и това е, следователно не мога да гледам купените абонаменти от позволяващия ми бюджет. Говорих с оператор на 123 и той ми каза, че трябва да вляза с тел. номер, за да ми се отворят каналите иначе с имейл не можело. Та как да го накарам това чудо да проработи в портретен режим, за да вляза с номера си... С Android 11 съм, Oneplus 7t Pro.
Някой има ли идея как стои въпросът с инсталиране на услугата на място, което няма покритие? Аз съм на N6. Около нас има навсякъде. Най-близката точка е на има-няма 10 метра. Но така и не дойдоха до нас. Много ли се чака?
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Да, не бях се сетил за това, мерси, успях да вляза в профила си с номер. Менюто на приложението се бъгва обаче после при въртенето на екрана, но главната цел е постигната и каналите с абонамента си вървятБоби13 написа: ↑11 сеп 2021, 20:32Потърсете програма, която обръща режимите за всяко приложение!venciminchev написа: ↑11 сеп 2021, 20:20Много наивен проблем имам с мобилното приложение... Когато го инсталирам въвеждам, език, после vivacom, и когато трябва да вляза с тел. номер (на мен ми се показва опцията влизане с имейл) не мога да видя това, понеже приложението ми работи само в landscae режим, портретен не може да се нагласи. И тук идва проблема ми, когато си купя абонамент за Макс спорт примерно, не мога да го гледам, понеже трябва да съм влязал в приложението с тел. номер, а не с имейл... А аз не мога да вляза с тел. номер, защото стои само в landscape режим винаги. Слагах стари версии, но не мога да вляза с номер и това е, следователно не мога да гледам купените абонаменти от позволяващия ми бюджет. Говорих с оператор на 123 и той ми каза, че трябва да вляза с тел. номер, за да ми се отворят каналите иначе с имейл не можело. Та как да го накарам това чудо да проработи в портретен режим, за да вляза с номера си... С Android 11 съм, Oneplus 7t Pro.
Здравейте, трябва да снимате номера на най близката кутия до вашия адрес. След това да намерите служител в офис който, предполагам прави запитване дали има техническа възможност да ви предоставят услугата. Аз поне така се оправих, става въпрос за къща.
Понеже имам абонамент към ТвГо се налага да си активирам EON. Проблема е, че от приложението натиснах да ми се активира и ми изписа, че ми е изпратило код на сим картата. Понеже не ползвам сим картата, а само плащам сметката се наложи да си изкарам дубликат на карта, но съответно нямам смс с кода, а и вече нямам добавката в приложението. Как да си прехвърля абонамента от TvGo към EON в такъв случай?
Звънни на оператора и ще ти кажат.
активираш си добавката еон за 0лв което е в моят виваком и ще ти тръгне
Изпратено от моят SM-G988B с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G988B с помощта на Tapatalk
Активирах добавката и изписа че ми изпраща код, но сим картата не беше в мен. Изкарах си дубликат на картата, нобсъответно нямам смс и добавката вече не е активна за повторно активиране.