Предплатен план Опа
Предплатен план Опа
Здравейте,
Имам един номер, който е на тоя план и го ползвам практически навсякъде като ежедневен контакт, имам предвид предимно да бъда търсен. Може би някой ще каже, че това е глупаво, но факт е, че едва сещу 4 лева на година можеш да поддъжаш номер, при положение, че нямаш кой знае какви претенции и не го ползваш често за разговори. Скоро ще ми се налага да ползвам и мобилен нет с него - като и тук потребностите няма да са толкова големи, но открих, че пакетите, които използвах преди от време на време, +Talk Super и +Net Super, вече не се предлагат, или не се предлагат за този план. Разбрах и това, че не мога да прехвърля номера си с този план на Freetogo, че да си зареждам.
Моля за някакви предложения какво бих могъл да сторя, за да мога да ползвам мобилен интернет с този номер. Просто на него таксуването беше на Мб и то лев и нещо, което си е чиста подигравка.
Благодаря за отзивите предварително!
Поздрав
Имам един номер, който е на тоя план и го ползвам практически навсякъде като ежедневен контакт, имам предвид предимно да бъда търсен. Може би някой ще каже, че това е глупаво, но факт е, че едва сещу 4 лева на година можеш да поддъжаш номер, при положение, че нямаш кой знае какви претенции и не го ползваш често за разговори. Скоро ще ми се налага да ползвам и мобилен нет с него - като и тук потребностите няма да са толкова големи, но открих, че пакетите, които използвах преди от време на време, +Talk Super и +Net Super, вече не се предлагат, или не се предлагат за този план. Разбрах и това, че не мога да прехвърля номера си с този план на Freetogo, че да си зареждам.
Моля за някакви предложения какво бих могъл да сторя, за да мога да ползвам мобилен интернет с този номер. Просто на него таксуването беше на Мб и то лев и нещо, което си е чиста подигравка.
Поздрав
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Предплатен план Опа
Можеш да го прехвърлиш като първо прехвърлиш към предплатена на А1 и после обратно към Free to go.
Да, и аз виждам, че там имат предплатени пакети, при които за десетина лева на месец се предлагат и минути и нет и то гледах, валидността е 30 дни. Може би ще пробвам това, а всъщност за самото прехвърляне необходимо ли е да нося нещо в новия оператор? Номерът си е регистриран на мое име, но отдавна не знам къде се намира пластиката, на която беше картата, нито пък съм запазил протокола, който преди доста години вече ми бяха издали от тогавашния Вивател, когато регистрирах картата?defierofodds написа: ↑14 сеп 2024, 05:47Можеш да го прехвърлиш като първо прехвърлиш към предплатена на А1 и после обратно към Free to go.
-
Не, не се носи нищо. Чакаш след това поне месец или зареждаш веднъж допълнително 10 лв и можеш след това обратно към вива.
Разбира се може и просто да си вземеш нова Free to go и да я ползваш като основна, а старата във втория сим слот.
Разбира се може и просто да си вземеш нова Free to go и да я ползваш като основна, а старата във втория сим слот.
Мерси, това явно е най-добрият вариант, а всъщност и ако премина на друг оператор не знам има ли въобще смисъл да се връщам обратно, доколкото виждам това free go go излиза по-неизгодно от тези предплатени планове на а1, които разглеждах. Имаше тук дискусия, преди време наистина планът беше доста изгоден, но напоследък виваком нещо го карат надолу. Не като цени, де.defierofodds написа: ↑14 сеп 2024, 06:14Не, не се носи нищо. Чакаш след това поне месец или зареждаш веднъж допълнително 10 лв и можеш след това обратно към вива.
-
Да, и на мен ми се струват по-изгодни, там има доста варианти с различни програми, включително и важащи по месец бонуси; и мрежата е по-добра, единствено не стават ако я оставиш само за входящи обаждания и ти е изтекъл балансът - спамят с мрежови съобщения, подканящи те да я заредиш, и няма как да се блокират (Поне не лесно).fenko написа: ↑14 сеп 2024, 10:27Мерси, това явно е най-добрият вариант, а всъщност и ако премина на друг оператор не знам има ли въобще смисъл да се връщам обратно, доколкото виждам това free go go излиза по-неизгодно от тези предплатени планове на а1, които разглеждах. Имаше тук дискусия, преди време наистина планът беше доста изгоден, но напоследък виваком нещо го карат надолу. Не като цени, де.defierofodds написа: ↑14 сеп 2024, 06:14Не, не се носи нищо. Чакаш след това поне месец или зареждаш веднъж допълнително 10 лв и можеш след това обратно към вива.
На Виваком ако има кой да ти праща 1 стотинка, ще имаш безплатен бавен интернет, ако ти върши работа изобщо. За чат става.
Ако никога не си инсталирал my vivacom, най-вероятно имаш едни 20GB подарък валидни за 30 дни, които може да си активираш от самото приложение.fenko написа: ↑14 сеп 2024, 05:39Здравейте,
Поздрав
Ако консумацията ти е 2-3 гигабайта на месец. След това (ден преди да изтекат) си зареждаш 8 лева по електронен път (плащане с карта през приложението/epay.bg/bpay на банкомат на ЦКБ) и ще получиш 2GB, които може да си ги подариш (пак през приложението) на себе си (валидни 30 дни), които поне при free2go удължават валидността и на текущите данни.
Не знам точно какво имаш предвид, аз и сега зареждам картата през абонат на виваком. Но мисля, че просто този план го орязаха нарочно, защото е от онези, коиго ги принудиха да пуснат преди време - с първоначално таксуване 30 сек. Имаше пакети за него, тези пакети още седят на сайта, но не се предлагат - +Talk Super и +Net Super. Единствената възможност за ползване на мобилен нет е като те таксуват по 1.80 лв. на MB.
Tomasz написа: ↑14 сеп 2024, 21:08Ако никога не си инсталирал my vivacom, най-вероятно имаш едни 20GB подарък валидни за 30 дни, които може да си активираш от самото приложение.fenko написа: ↑14 сеп 2024, 05:39Здравейте,
Поздрав
Ако консумацията ти е 2-3 гигабайта на месец. След това (ден преди да изтекат) си зареждаш 8 лева по електронен път (плащане с карта през приложението/epay.bg/bpay на банкомат на ЦКБ) и ще получиш 2GB, които може да си ги подариш (пак през приложението) на себе си (валидни 30 дни), които поне при free2go удължават валидността и на текущите данни.
Благодаря, не, не съм, ще пробвам да инсталирам и ще разгледам. Но както писах по-горе просто тоя план нарочно го орязаха от всякакви допълнителни пакети, което вероятно важи и за разни бонуси и т.н., защото ги накараха да го пуснат преди време, всъщност те май го бяха и спрели. Таксуването там е на 30 сек първоначално и вероятно искат да накрат хората да не го ползват въобще.