Vivacom & apple
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Vivacom & apple
Проблем с осмицата.
Не може да набира номера от мрежата на оператора
Или набира и не дава сигнал свободно докато отсрещната страна получава повикване и веднага се изхвърля от мрежата.
Проблема е в мрежата.
Убеден съм защото съм направил всякакъв вид проверки.
Това е само при разговори VIVACOM-VIVACOM.
Изпратено от моят DUB-LX1 с помощта на Tapatalk
Не може да набира номера от мрежата на оператора
Или набира и не дава сигнал свободно докато отсрещната страна получава повикване и веднага се изхвърля от мрежата.
Проблема е в мрежата.
Убеден съм защото съм направил всякакъв вид проверки.
Това е само при разговори VIVACOM-VIVACOM.
Имаш ли активирано VoLTE на апарата? Ако имаш го изключи, рестартирай и опитай отново.
-
Да имам.
Благодаря за отговора
Благодаря за отговора
Бейзбанда (модема) за Виваком на моделите, които продават официално се различава от този на останалите модели. Вероятно от там е и проблема.
А оправи ли се вече?nbamrvolte написа: ↑19 апр 2021, 15:53Да имам.
Благодаря за отговора
-
Да да набира вече
Нормално е всичко само дето е без VoLTE
Нормално е всичко само дето е без VoLTE
И аз преди имах подобен проблем, имаm активно VoLTE от преди, но за момента iPhone не работи нормално, когато му е включено VoLTE.
Иначе искам освен VoLTE да активират и WiFi Calling (VoWiFi), у дома обхвата на Vivacom е на 1 чертичка....
Иначе искам освен VoLTE да активират и WiFi Calling (VoWiFi), у дома обхвата на Vivacom е на 1 чертичка....
Сменяй оператора - по-лесното решение. Аз направих така миналата година от Vivacom към Telenor и се преродих - VoLTE си работи нативно, а не с "магии" и активиране на картата от един апарат на друг. Обхвата (в моя град) е по-добър, докато на Vivacom в центъра на града получавам SMS за пропуснато обаждане при условие, че телефона е пред мен на масата (чатех по messenger през Wi-Fi вкъщи), а не в джоб или нещо да го смущава.
A1 с "избрани" марки/модели за VoLTE въобще не бих се върнал при тях скоро, а 5G-то, докато стане наистина използваемо ще минат още 2 - 3 години поне.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ами аз съм на комплексна услуга: мобилен план, ТВ и оптичен интернет. Договора ми изтича пролетта на 2022 година, а Теленор не могат да ми предложат тройна услуга, остава да видя следващата година какви ще са възможностите за избор между А1 и Виваком.
Но пък за момента Виваком са единствените които предлагат VoWiFi, макар и за избрани устройства.
Но пък за момента Виваком са единствените които предлагат VoWiFi, макар и за избрани устройства.