Vivacom & apple
Re: Vivacom & apple
Volte то си бачка ,за Field Test ми е питането...
Виж какво става при входящ разговор за предпочитане и другата страна да е с волте (най-добре официално поддържан телефон), че с Айфон 8 дропва по време на набиране до 3г и сигнала свободно се чува чак след 4-5-6 сек.
Dev beta или отворената, че май и нея пуснаха.mjoy383 написа:нямам проблем
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Аз е свалих през епъл и последно което бяха качили два дена го ползвам Ок е всичко
Днес успях да експортна IPCC (Настройките за мобилни оператори) от публичната бета и за трите оператори в България. Доколкото виждам и за A1 има добавено VoLTE, но за нито един няма VoWiFi.
Който разбира повече може да ги види тук https://gofile.io/d/zyAOX8 или да си ги експортне от оригиналния firmware и да каже дали е така.
Интересно ми е само дали ако се експортне бъндъла в .ipcc файл и се сложи на iPhone с iOS 13 дали ще бачка?!
Който разбира повече може да ги види тук https://gofile.io/d/zyAOX8 или да си ги експортне от оригиналния firmware и да каже дали е така.
Интересно ми е само дали ако се експортне бъндъла в .ipcc файл и се сложи на iPhone с iOS 13 дали ще бачка?!
Виваком най-после официално и те ще предлагат продуктите на Apple. Май ще има събитие в четвъртък , на което ще презентират или представят новината.
Честито!
Честито!
Не успях да видя дали има специфични настройки какъв кодек да използва, но при тестов разговор с Айфон 8 установих, че за момента работи с Amr_wb 12.65 kbps, което си е еквивалентно на hd voice през 3г мрежата. Което е и напълно нормално тестовете на услугата и как ще работи са в ранен етап.peterbs написа: ↑13 юли 2020, 18:06Днес успях да експортна IPCC (Настройките за мобилни оператори) от публичната бета и за трите оператори в България. Доколкото виждам и за A1 има добавено VoLTE, но за нито един няма VoWiFi.
По принцип, 8-цата е един от първите iPhone-и на Apple, които поддържат EVS. Би трябвало скоро да има поддръжка и за това.Maxthon написа: ↑14 юли 2020, 22:16Не успях да видя дали има специфични настройки какъв кодек да използва, но при тестов разговор с Айфон 8 установих, че за момента работи с Amr_wb 12.65 kbps, което си е еквивалентно на hd voice през 3г мрежата. Което е и напълно нормално тестовете на услугата и как ще работи са в ранен етап.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Здравейте,някой с Iphone 6s тръгвали му Volte,при мене не потегля,предварително е активирана услугата от друг телефон.