Vivacom Data weekend 2000 MB
Re: Vivacom Data weekend 2000 MB
Сега погледнах календара, до края на годината остават 5 уикенда. Значи Виваком ще раздаде 5x5 = общо 25 000 MB на всеки от своите абонати и то точно за празниците, когато трябват най-много!!
Междувременно тотално са изкупили Xiaomi Mi 9T Pro, който беше част от оранжевият петък, до степен чак да изчезне от сайта!! Това показва, че когато се предложи един качествен продукт на нормалната цена (с по-ниска търговска надценка), хората купуват!! Следващият път да заредят повече
Междувременно тотално са изкупили Xiaomi Mi 9T Pro, който беше част от оранжевият петък, до степен чак да изчезне от сайта!! Това показва, че когато се предложи един качествен продукт на нормалната цена (с по-ниска търговска надценка), хората купуват!! Следващият път да заредят повече
Моля модератор да ъпдейтне заглавието на темата. Вече са по 5 000 МБ за уикенда!
Също така давам идея на сайта да пусне новина по темата, за да могат повече абонати да научат и по празниците да се възползват от този подарък!
Също така давам идея на сайта да пусне новина по темата, за да могат повече абонати да научат и по празниците да се възползват от този подарък!
Последна промяна от Мilen на 28 ное 2019, 20:59, променено общо 1 път.
Празниците не са ли по-скоро да обърнеш повече внимание на близките си, от колкото да не си изпускаш телефона от ръцете? Най-доброто време за подобни промоции е лятото, когато много по-често си навън, също така и за почивката на морето идват много добре.
Иначе няма лошо де, просто по празниците аз съм на маса всеки ден и даже не се сещам за телефона
Иначе няма лошо де, просто по празниците аз съм на маса всеки ден и даже не се сещам за телефона
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Съгласен съм с теб. Но е факт, че декември месец с огромната концентрация на празници, почивни и именни дни... Разменят се рекордно количество поздравителни съобщения, снимки и видео клипове, видео разговори, гледа се ТВ и Youtube на телефона и т.н. Ще се намери приложение на тези МБ
само дето празниците се падат през седмицата...
Последна промяна от xdrm на 29 ное 2019, 10:37, променено общо 1 път.
Тоя другия оператор дава само за абонати на договор,За предплатени няма 1000 мб на ден
Адмираци за Теленор, че провеждат някакъв вид кампании, така че да стимулитат потребителите да ползват приложението им. Не случайно тяхното приложение е изтеглено над 1,5 млн. пъти-най-много от трите оператора, докато това на А1 и Виваком- по около 500 хил.
Виваком винаги са давали най-големите бонуси и най-добрите условия за абонаментни планове. Ще припомня 1 000 000 MB бонуса лятото преди две години!! Всеки месец в продължение на 5 месеца, почти половин година по 1 милион Мегабайта!! Без аналог!
За инсталиране на приложението дават 10 000 МБ, сега и тези уикенд бонуси - общо 25 000 МБ до края на годината.
При плановете също най-добрите: единствените които в продължение на 2 години предлагаха абсолютно неограничен нет за 50 лв. И сега дават 100 000 МБ за 50 лв., отново много по-добре от конкуренцията!
Бонуса вече може да се активира:
За инсталиране на приложението дават 10 000 МБ, сега и тези уикенд бонуси - общо 25 000 МБ до края на годината.
При плановете също най-добрите: единствените които в продължение на 2 години предлагаха абсолютно неограничен нет за 50 лв. И сега дават 100 000 МБ за 50 лв., отново много по-добре от конкуренцията!
Бонуса вече може да се активира: