Защо нямат ?!
Защо нямат ?!
Защо вивата ,вече имат телевизия със и без договор , но нямат интернет със или без договор ,дори да е с 5 лева по скъп ?
Re: Защо нямат ?!
Да вземеш да си оправиш заглавието на темата ли?
А, звънни на 123. Там ще ти отговорят.
А, звънни на 123. Там ще ти отговорят.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Няма смисъл да питам тях,защото един път ги питах,ще очакваме ли повече канали,на ефирната тв викат не знаем !
А ти предположи, с поредната си безсмислена и зле формулирана тема, че някой от тях ще те съжали и ще ти даде отговора, който искаш да чуеш? Smart ass
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Престани да ми четеш темите ,и да ме критикуваш , безмислен си ти !намери си занимание !
Във този форум има толкова много други хора,намери си там някой с който ,да се забавляваш,и ме остави на мира !
Във този форум има толкова много други хора,намери си там някой с който ,да се забавляваш,и ме остави на мира !
Издишай, Бобъре… ще се пукнеш през гърба. По-умен няма да станеш.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Не се тревожи ,нали " ти су много умен " ако беше много умен както трвърдиш,умните хора от една дума разбират, помолих те като човек спри да се занимаваш с мен,ти явно си се фиксирал към мен и имаш някаква фобия спрямо мен,върви се лекувай ! не ми досаждай бе !
Защото за телевизията само ти правят абонамент без никакви разходи, докато за интернета техници трябва да опъват кабели което струва пари. И няма никакъв смисъл да ги инвестират в някой който ще го ползва 1 месец и ще се откаже.
Странно е ,не е вярно за всичко си има разходи,ако нямаха разходи за тв,нямаше да спрат ак си ен каналите,и за т.н.ама всеки има право ,квото иска да мисли де но как по малки интернет доставчици имат без договор,такъв голям като виваком няма ! странно странно.