Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Те нека ги предлагат,пък всеки да си преценява. Иначе следния случай - познат взе с план на Виваком флагман Самсунг,продаде го в Олх,а пак от там купи Айфон взет от Мтел( който не е кодиран). И пак спести доста пари. Любопитно ми е ,както спомена колега по-горе ,какви условия не могат или не искат да изпълнят. Друго си е като отвориш сайта на Теленор и МТЕЛ ,веднага да те налази Айфон.
Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Това е нещо ново за мен, защото след декември на iPhone 5S нямаха и внасяха от Технополис.
След като имат договор, защо техните айфони не са заключени - основно изискване на Apple? При Теленор са си заключени.
След като имат договор, защо техните айфони не са заключени - основно изискване на Apple? При Теленор са си заключени.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Виваком предлагат IPhone, но трябва да ги питаш. Цените им са отвратителни. Аз имам една логика защо Iphone от Мтел не е кодиран ( между другото вече взех 2 от там и всичко си им е ОК) - с риск някой да ми се изсмее - Теленор си имат договор с Apple и си предлагат кодирани апаратите, както си е нормално. Мтел се водят официален реселър на Apple, т.е. моята логика е - Мтел го играят като магазин за техника пред Apple, а не като Оператор. Затова и цените им са малко по-скъпи от на Теленор. Това е моя логика, ако има някой по-запознат да сподели. :)
П.П. Написах ли 1241212 "логика" :)?
П.П. Написах ли 1241212 "логика" :)?
Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Вече и те започват да предлагат - днес видях как зареждаха с цели кашони от модели от последните две години магазина на Главната в Пловдив, вероятно другата седмица ще ги пуснат официално в магазините, най-късно - от 01.12.
Това вече го разбрахме, кажи нещо за ултра мега яките цени на които ще ги продават. С планове между 20-30 лв, да ги сравним с другите оператори.Чакам вече седмица да ги официализираш цените. Не ги пази само за себе си.;)
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Гледам Виваком са изложили Iphone XS Max. Явно са започнали официално да ги предлагат щом са го изкарали. Иначе е уникален смартфон въпреки, че като излязоха им казах "претоплен обяд" за вечеря. Човек направо да се замисли дали да хвърли 1700лв.
[Quote]Вече и те започват да предлагат - днес видях как зареждаха с цели кашони от модели от последните две години магазина на Главната в Пловдив, вероятно другата седмица ще ги пуснат официално в магазините, най-късно - от 01.12.[/Quote]
[Quote]ТОЙ идва във Виваком - Айфон, съвсем официално, на най-добрите цени от трите оператора!
Всички модели - от последните останали бройки СЕ до най-новият - Х р![/Quote]
[Quote]...до края на този месец чакат първите доставки и със сигурност от 01.12 и на сайта, и в каталога, ще се появят телефоните официално...[/Quote]
А то какво? Дойде си месец декември, а Виваком са изложили само Iphone XS Max. Нито други модели предлагат и в каталога за декември - нищо! Така, че извинявай, ама с тези постове-партенки не стигна по-далече от Ludogoretza и ти!
[Quote]ТОЙ идва във Виваком - Айфон, съвсем официално, на най-добрите цени от трите оператора!
Всички модели - от последните останали бройки СЕ до най-новият - Х р![/Quote]
[Quote]...до края на този месец чакат първите доставки и със сигурност от 01.12 и на сайта, и в каталога, ще се появят телефоните официално...[/Quote]
А то какво? Дойде си месец декември, а Виваком са изложили само Iphone XS Max. Нито други модели предлагат и в каталога за декември - нищо! Така, че извинявай, ама с тези постове-партенки не стигна по-далече от Ludogoretza и ти!
Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
Къде го видяхте тоя изложен iPhone? Нито в сайта на Виваком, нито в брошурата им има дори намек за Apple или какъвто и да било техен продукт.
Re: Re: Re: Re: Защо Виваком не продават iPhone и продукти на Apple
[Quote]Нито в сайта на Виваком, нито в брошурата им има дори намек за Apple или какъвто и да било техен продукт.[/Quote]
Водния дух сега отново ще започне да плюе по Виваком, както беше през лятото във връзка с промоцията с Ноут 9 :D
Водния дух сега отново ще започне да плюе по Виваком, както беше през лятото във връзка с промоцията с Ноут 9 :D
Видях няколко грешми предположения за заключването и викам да ги поправя :D :
А1 не заключват [B]никакви телефони[/B] вече. Обявиха при ребрандинга (който не се беше случил още по време на писането на мненията тук), че [B]телефоните им не са заключвани от 2 години насам[/B].
Аз имам S7 Edge, купен от Мтел, и съм ползвал карта на Теленор с него.
В момента само теленор си заключват телефоните, а Виваком никога не са ги заключвали.
Най-големият оператор в САЩ, Verizon, до тази пролет [B]не[/B] заключваха iPhone-ите си (и другите си телефони), но вече ги заключват, защото имали някакви проблеми с крадене :( :
[Quote]“We’re taking steps to combat this theft and reduce fraud,” [/Quote]
https://9to5mac.com/2018/02/12/verizon-to-lock-iphones/
Така че, Apple не принуждава операторите да заключват телефоните им.
А1 не заключват [B]никакви телефони[/B] вече. Обявиха при ребрандинга (който не се беше случил още по време на писането на мненията тук), че [B]телефоните им не са заключвани от 2 години насам[/B].
Аз имам S7 Edge, купен от Мтел, и съм ползвал карта на Теленор с него.
В момента само теленор си заключват телефоните, а Виваком никога не са ги заключвали.
Най-големият оператор в САЩ, Verizon, до тази пролет [B]не[/B] заключваха iPhone-ите си (и другите си телефони), но вече ги заключват, защото имали някакви проблеми с крадене :( :
[Quote]“We’re taking steps to combat this theft and reduce fraud,” [/Quote]
https://9to5mac.com/2018/02/12/verizon-to-lock-iphones/
Така че, Apple не принуждава операторите да заключват телефоните им.