Xiaomi Mi 10T lite
Re: Xiaomi Mi 10T lite
Успях да направя обновление до miui 14.0.4.0, като смених регионалните настройки на телефона на Франция. След това автоматично се изтегли miui 14 към 01.06.2023 г., но Андроид си остава до версия 12. След това отново си върнах региона на България.
По-късно през деня ще пробвам дали сега ще работи vowifi на А1, но не съм оптимист.
По-късно през деня ще пробвам дали сега ще работи vowifi на А1, но не съм оптимист.
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
Няма да ти тръгне vowifi на A1.Не е нужен андроид 14,но няма да тръгне.
А1 пуснаха много късно услугата и много хубави телефони немогат да я използват,защото актуализациите им са спрени.Пример Motorola edge 20.Много по хубав и по нов от mi10t lite.И е с андроид 13.Но няма пач включващ настройките за vowifi na A1.Няма и да има.Телефонът ти е на доизживяване.Помисли за нов.
А1 пуснаха много късно услугата и много хубави телефони немогат да я използват,защото актуализациите им са спрени.Пример Motorola edge 20.Много по хубав и по нов от mi10t lite.И е с андроид 13.Но няма пач включващ настройките за vowifi na A1.Няма и да има.Телефонът ти е на доизживяване.Помисли за нов.
То настройките могат да се покажат някак, но после пак не работи. Та не знам вече къде е проблемът.
Може да имаш Андроид 14 на този телефон с custom ROM. 1. Отключваш Boot loader като свалиш: https://en.miui.com/unlock/download_en.html 2. инсталираш: Recovery twrp 3.7.0_Gauguin https://unofficialtwrp.com/twrp-3-7-0-r ... -10t-lite/ 3. Сваляш и инсталираш през Recovery този РОМ https://sourceforge.net/projects/pixelo ... n/gauguin/
Ще видиш как неусетно ще заработи като нов телефона ти и ще кара поне още ден от горе батерията ти.
Ще видиш как неусетно ще заработи като нов телефона ти и ще кара поне още ден от горе батерията ти.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от R420 на 15 фев 2024, 21:54, променено общо 1 път.
Има и настройки за VoWiFi
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
Важно е да му кажеш на човека,че тези къстъм фирмуери немогат да гарантират защита на лични данни.За занимавка и тест са интересни,но не съветвам никого да прави банкирания през тях.Друго,което е важно да се знае е ,че съдържат в себе бъгове и някои функции не работят изобщо или работят нестабилно.От снимката на екрана виждам,че вовифи е активиран,картата е на а1,но икона за вовифи няма.Следователно не работи.
Благодаря много на всички за цялата полезна информация, на mobi123, на R420 и най вече на thedriver123.
Лично аз не бих се хванал да отключвам boot loader и др., не се чувствам сигурен на по-високо техническо ниво, имам много лична информация и криптирани приложения на телефона.
Засега ще се задоволя само с volte, но определено ще трябва да се сменя апарата.
Лично аз не бих се хванал да отключвам boot loader и др., не се чувствам сигурен на по-високо техническо ниво, имам много лична информация и криптирани приложения на телефона.
Засега ще се задоволя само с volte, но определено ще трябва да се сменя апарата.
-
- Регистриран: 29 фев 2024, 13:27
Единствено има възможност да сработи ще има ако се отключи буутлоадър и се руутне. Също така и при инсталиран Xiaomi eu ром, но той също изисква отключен буутлоадър.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk